ΚΟΣΜΟΣ
Η γέννηση του γαλλικού ρεστοράν
Ήταν η Επανάσταση που δημιούργησε την ανάπτυξη των ρεστοράν. Μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Από τον Rick Fantasia (μετάφραση Ίρσα Μπέικο)
2 Φεβρουαρίου 2022
ΖΗΝ
Συνταγές με υλικά εποχής για τον Φεβρουάριο
Εύκολες αλμυρές και γλυκές συνταγές, με φρούτα και λαχανικά της εποχής
1 Φεβρουαρίου 2022
ΖΗΝ
ΣΥΝΤΑΓΗ: Μπισκοτάκια χωρίς αλεύρι
Περσικά μπισκότα με ξηρούς καρπούς, χωρίς λάδι ή βούτυρο
6 Δεκεμβρίου 2021
ΖΗΝ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: 5 εύκολες και θρεπτικές σούπες
Το αντίδοτο στο κρύο, το κρύωμα, τις θερμίδες
19 Νοεμβρίου 2021
ΖΗΝ
Νικόλαος Σκαρμέας, ο Έλληνας επιστήμονας, η άνοια και η Μεσογειακή διατροφή
Ο Νικόλαος Σκαρμέας είναι αναπληρωτής καθηγητής Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ και η μελέτη του λέει ότι όσοι ακολουθούν τη μεσογειακή διατροφή έχουν 36% λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν εγκεφαλικές βλάβες
18 Νοεμβρίου 2021
ΖΗΝ
8 εύκολα βήματα για Μεσογειακή διατροφή
Απλά βήματα για να ενσωματώσουμε την ιδανικότερη των διατροφών στην καθημερινότητά μας. Τυπώστε και κολλήστε στο ψυγείο
18 Νοεμβρίου 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Κλιματική καταστροφή α λα Αβοκάντο
«Τα αιματοβαμμένα διαμάντια του Μεξικού». Το τέλος του αβοκάντο, γιατί καταστρέφουν τον πλανήτη και γιατί οι σεφ παραιτούνται από τα «μη βιώσιμα φρούτα»
2 Νοεμβρίου 2021
ΖΗΝ
5 βότανα για καλή υγεία
Η φύση έχει όλα τα φάρμακα που χρειαζόμαστε μέσα στα βότανά της
19 Οκτωβρίου 2021
ΖΗΝ
ΣΥΝΤΑΓΗ: Vegan κεφτεδάκια
Με κινόα και λαχανικά, χωρίς τηγάνισμα
15 Οκτωβρίου 2021
ΖΗΝ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Ωδή στο μήλο
3 λιχουδιές με κύριο συστατικό το αγαπημένο μήλο
6 Οκτωβρίου 2021
ΖΗΝ
ΕΡΕΥΝΑ: Δεν φταίει ο μεταβολισμός σου που παχαίνεις
Ο μεταβολισμός στην ενήλικη ζωή παραμένει σταθερός από τα 20 έως τα 60, σύμφωνα με νέα μελέτη
28 Σεπτεμβρίου 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Φοιτητικές καντίνες χωρίς κρέας στο Βερολίνο
Τα πανεπιστημιακά κυλικεία του Βερολίνου είναι σχεδόν χορτοφαγικά, καθώς οι φοιτητές δίνουν προτεραιότητα στο κλίμα
6 Σεπτεμβρίου 2021
ΖΗΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ: Πως να φτιάξουμε μόνοι μας Βιταμίνη C
Πως να φτιάξουμε συμπλήρωμα βιταμίνης C στο σπίτι, από φλούδες πορτοκαλιών
30 Αυγούστου 2021
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Αλγόριθμοι διατροφικής υποκρισίας
29 Ιουλίου 2021