0
1
σχόλια
221
λέξεις
210
40 live σε 30 μέρη της Αθήνας. Επί μία εβδομάδα, όλη η πόλη μετατρέπεται σε μια μεγάλη συναυλιακή σκηνή
 
DOCTV.GR
12 Ιουνίου 2019
Όλη η πόλη ντύνεται με μουσική. 40 μουσικές εκδηλώσεις σε περισσότερα από 30 σημεία της Αθήνας, γεμίζουν επί μία εβδομάδα με τις μελωδίες του Athens Music Week. Πεζόδρομοι, πάρκα, στοές, μνημεία και ωδεία, μετατρέπονται σε μουσικές σκηνές πάσης φύσεως.

Από τζαζ μέχρι κλασική και από avant-garde μέχρι παραδοσιακή, το φεστιβάλ παρουσιάζει τους πιο διακεκριμένους βιρτουόζους, το «νέο αίμα» της μουσικής, αλλά και τις καλύτερες ορχήστρες όπως οι Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Big Band του Δήμου Αθηναίων, Δημοτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών, Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Mια σκηνή, όλη η Αθήνα. Βλέπουμε live από το Ηρώδειο, το Αστεροσκοπείο, την Φυλακή του Σωκράτη, το Μέγαρο Μουσικής, το Πολεμικό Μουσείο, το Κέντρο Τεχνών, το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας και τον Εθνικό Κήπο, μέχρι την Πλατεία Θεάτρου, τη Στοά Εμπόρων, την Πλατεία Βαρνάβα, δρόμους και πεζόδρομους σε Παγκράτι, Ψυρρή, Εξάρχεια και Ομόνοια, καθώς και σε μουσικά στέκια της Αθήνας (από το Ρομάντσο και την Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων, μέχρι το spinster και το Six D.o.g.s.). Μπορούμε να βρούμε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

 
Info: Athens Music Week, 17 - 23 Ιουνίου, σε διάφορα μέρη της Αθήνας. Είσοδος: Δωρεάν.


Διαβάστε επίσης:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: 10 χρόνια Gadjo Dilo στον κήπο του Μεγάρου
ΑΘΗΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ #141: Τι είναι το Mum Social Club;
Φεστιβάλ Αθηνών: 6 παραστάσεις για τον Ιούνιο
εμφάνιση σχολίων