0
1
σχόλια
324
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Χρόνια πολλά Gadjo Dilo! Το εξαμελές συγκρότημα της manouche gypsy swing, γιορτάζει 10 χρόνια με ένα μεγάλο μουσικό πάρτι στον καταπράσινο Κήπο του Μεγάρου
 
DOCTV.GR
11 Ιουνίου 2019
Οι έξι «Tρελοί Mπαλαμοί» με κοινή αγάπη την Gypsy Jazz μουσική, συναντήθηκαν  πριν από δέκα χρόνια συστήνοντας την Manouche μουσική στο ευρύ κοινό. Έκτοτε μετράνε δύο studio album, εκατοντάδες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και εμφανίσεις σε μερικά από τα σημαντικότερα Φεστιβάλ Τζαζ της Ευρώπης (όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο και το Διεθνές Φεστιβάλ Νίσβιλ στη Σερβία).

Τα κομμάτια τους αποτελούν ένα εύθυμο συνονθύλευμα ρεμπέτικου, swing και jazz, καθώς και ιδιαίτερων αυτοσχεδιασμών. Φέτος τα καλοκαιρινά τους ταξίδια ξεκινούν με αφετηρία έναν από τους ομορφότερους κήπους της πόλης: τον καταπράσινο Κήπο του Μεγάρου. Στις μουσικές αποσκευές τους φέρνουν και κομμάτια από το τρίτο τους album, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι και θα αποτελείται κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις τους.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.GR χαρίζει 2 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας και το όνομα του event έως τις 24 Ιουνίου, στις 12:00 το πρωί. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στα σχόλια του άρθρου..

Με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό και την αποστολή των προσωπικών στοιχείων σας στο DOC TV, αποδέχεστε ότι τα στοιχεία αυτά θα συμπεριληφθούν στη λίστα για την κλήρωση του διαγωνισμού. Τα προσωπικά στοιχεία που μας αποστέλλετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο λόγο, πέραν της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό και την επικοινωνία σε περίπτωση νίκης, και στη συνέχεια θα διαγραφούν. Εάν θέλετε να εγγραφείτε στο Newsletter του DOC TV, χρειάζεται να προσθέσετε το e-mail σας στο πεδίο που βρίσκεται στο τέλος όλων των σελίδων του site.

Info: 10 Χρόνια Gadjo Dilo, 10 Χρόνια Gypsy Swing. Παρασκευή 28 Ιουνίου, Κήπος του Μεγάρου, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη. Εισιτ.: 10 ευρώ.


Διαβάστε επίσης:
Athens Photo World 2019
Φεστιβάλ Αθηνών: 6 παραστάσεις για τον Ιούνιο
εμφάνιση σχολίων