0
2
σχόλια
309
λέξεις
210
Ένα κλαμπ κοινωνικοποίησης για όλους, μας περιμένει στην Κυψέλη για να μαγειρέψουμε, να διαβάσουμε, να φτιάξουμε κεραμικά, να γελάσουμε παρέα
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
6 Ιουνίου 2019
Αν και το όνομά του παραπέμπει μάλλον σε κλαμπ για μαμάδες, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου έτσι. Το Mum Social Club είναι ένα κλαμπ κοινωνικοποίησης και δραστηριοτήτων για όλους, που προσφέρει «μαμαδίσια θαλπωρή» στους επισκέπτες του.

Ξεφύτρωσε σε ένα στούντιο, στην πιο πολυπολιτισμική γειτονιά της Αθήνας, την Κυψέλη. Είναι πρωτοβουλία της επιμελήτριας τέχνης Σταματίας Δημητρακοπούλου, που τα τελευταία χρόνια είναι καλλιτεχνική διευθύντρια της διεθνούς έκθεσης Art Athina. Στα ταξίδια της συνάντησε πολλά παρόμοια κλαμπ επικοινωνίας, μοιρασιάς και εξωστρέφειας. Κι έτσι αποφάσισε να ανοίξει ένα τέτοιο στην Αθήνα.


Εδώ στην αρχή μπορεί να είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, αλλά το θέμα είναι να ξεχάσουμε τις διαφορές μας και να ανακαλύψουμε τα κοινά μας, να γνωριστούμε. Μπορούμε να απολαύσουμε μια κουβέντα, μαζί με καφέ και κουλουράκια. Μπορούμε όμως να καταπιαστούμε με δράσεις μιας και εδώ υπάρχει λέσχη βιβλίου, λέσχη φαγητού και εργαστήριο κεραμικής. Που σημαίνει πως μαγειρεύουμε παρέα και μοιραζόμαστε τις καλύτερες συνταγές μας στο μεγάλο ομαδικό τραπέζι. Ή διαβάζουμε το βιβλίο του μήνα και συζητάμε τις απόψεις μας για αυτό. Ή ακόμα φτιάχνουμε με πηλό δημιουργίες τις οποίες μετά τις χαρίζουμε όπου θέλουμε. Για να κλείσουμε θέση στο εργαστήριο κεραμικής στέλνουμε email στο [email protected] ενώ αν δεν έχουμε ιδέα από κεραμική, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εδώ υπάρχει καθοδήγηση αφού το εργαστήριο γίνεται με την βοήθεια του καλλιτέχνη HOPE και της Αριάδνης Στροφύλλα.

Κάθε μήνα επιλέγονται νέες θεματικές για τις τρεις λέσχες: από το Καρναβάλι μέχρι την Οικολογία και από τα Λουλούδια μέχρι τον Εαυτό μας, την Αρχαία Ελλάδα, την Θερινή Ραστώνη ή το Ελληνικό Καλοκαίρι, όλα παίζουν. Το κλαμπ είναι ανοιχτό προς όλους και σαν μαμαδίσια αγκαλιά, μας περιμένει να γνωριστούμε, να κοινωνικοποιηθούμε και να δημιουργήσουμε παρέα.


Info: Mum Social Club, mail: [email protected]


Διαβάστε επίσης:
Το Typografeio ανοίγει για όλους
ΑΘΗΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ #102: Little Tree: Books & Coffee
εμφάνιση σχολίων