0
1
σχόλια
249
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ

Κι όμως υπάρχει. Στο Κολοράντο, οι κριτικοί μαριχουάνας είναι σαν τους δοκιμαστές κρασιών

ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
9 Ιουλίου 2014
Στο Κολοράντο, η χρήση μαριχουάνας σε ιδιωτικό χώρο είναι νόμιμη από τον Ιανουάριο του 2014. Αυτό το γεγονός δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, όπως οι κριτικοί μαριχουάνας. Ακριβώς όπως ένας κριτικός κρασιού μπορεί να ξεχωρίσει ένα Cabernet από ένα Merlot μόνο από τη μυρωδιά, το ίδιο μπορεί να κάνει ένας δοκιμαστής μαριχουάνας αντίστοιχα.

Ο Jake Browne γράφει τις κριτικές του στην ιστοσελίδα TheCannabist.co, ένα site που τρέχει από την Denver Post και περιλαμβάνει τα πάντα για τη μαριχουάνα. Γράφει τα σχόλιά του στο λάπτοπ του σε δημόσιο καφέ, αλλά καπνίζει στην πίσω βεράντα όπως επιβάλλεται από τον νόμο. «Ωραίο. Λίγο χασισένιο στη γεύση αλλά καθαρό. Είναι σχεδόν σαν ποπκόρν στο σινεμά, πoλύ καλό».

Ο αρχισυντάκτης του site, Ricardo Baca, ψάχνει για κριτικούς οι οποίοι είναι έμπειροι συγγραφείς και καπνιστές. Αλλά προτού στείλει κάποιος το  βιογραφικό του, είναι απαραίτητο να γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ OG Kush και Deadhead OG κυριολεκτικά με κλειστά μάτια.

Ο κριτικός Ry Prichard ξεκίνησε το κάπνισμα και τη μελέτη μαριχουάνας ως έφηβος, και σήμερα επικεντρώνεται στο πώς διαφορετικά είδη μαριχουάνας μπορούν να βοηθήσουν σε διάφορα ιατρικά προβλήματα, όπως η μείωση του άγχους ή του πόνου ασθενών που βρίσκονται σε τερματικό στάδιο.

Η νομιμοποίηση της μαριχουάνας για ψυχαγωγική χρήση στο Κολοράντο γέννησε ένα νέο είδος δημοσιογραφίας, το οποίο ακόμα και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι δυσκολεύονται να συνηθίσουν ως νέο είδος καριέρας. Το σίγουρο όμως είναι πως το απολαμβάνουν.


Διαβάστε επίσης: 
Ο φτωχότερος Πρόεδρος του κόσμου ξαναχτυπά
Δωρεάν μαριχουάνα στους άστεγους
Μαριχουάνα: Xρήμα μυρίζει


εμφάνιση σχολίων