0
1
σχόλια
188
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
Για τρείς μήνες οι Γερμανοί θα μπορούν να ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα με το νέο τριμηναίο εισιτήριο, και η μέριμνα δεν σταματάει εκεί!
 
DOCTV.GR | UNSPLASH
13 Μαΐου 2022
Γερμανία. Τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το εισιτήριο των 9€ και οι πολίτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν προκειμένου να κινηθούν επί τρεις μήνες με τοπικά ΜΜΜ, με μετρό, τραμ και λεωφορεία.

Το εισιτήριο των 9€ (ή ακόμα και δωρεάν τρίμηνο εισιτήριο) θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο και για τρεις μήνες και ισχύει για όλα τα τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς σε όλη τη Γερμανία, άρα ο πολίτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την προσφορά για να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα!

Και δεν είναι μόνο αυτό, οι 130 εταιρείες μεταφορών που συμμετέχουν στη δημόσια συγκοινωνία θα οργανώσουν μια τεράστια επιχείρηση προκειμένου να επιστρέψουν τα χρήματα σε όσους επιβάτες έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια για το διάστημα από Ιούνιο έως Αύγουστο!

Στην Ελλάδα η τριμηνιαία κάρτα Athena Card, θα έχει μια μικρή μείωση 7€ και από την 1η Ιουνίου θα κοστίζει 78€, ενώ η πιο ακριβή «προς Αεροδρόμιο» κοστίζει 129€.


Διαβάστε επίσης:
Η καλή «παρενέργεια» του κορονοϊού σε όσους έχουν νοσήσει
Μακρόν: Ο κόσμος γίνεται καλύτερος με γαλλικά όπλα
O Ιάπωνας fictosexual που παντρεύτηκε ολόγραμμα


 
εμφάνιση σχολίων