0
1
σχόλια
219
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
Τα παραμελημένα συστήματα υγείας της υπέροχης Ευρώπης ζητάνε βοήθεια. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα υπέροχοι Ανθρωποι
 
DOCTV.GR
19 Νοεμβρίου 2020
Στην Γαλλία οι γιατροί ζητάνε «πόρους και όχι παράσημα». Στην Ελλάδα γιατροί ζητάνε έστω και τώρα να μονιμοποιηθούν οι επικουρικοί γιατροί και να γίνει επίταξη ιδιωτικών νοσοκομείων. Στην Γερμανία αναζητούν γιατρούς ανάμεσα στους μετανάστες. Για να παρακινήσει δωρητές υπέρ της υγείας, ένας υπέργηρος στη Βρετανία, έκανε βόλτες με το πι του γύρω από τον κήπο του σπιτιού του…

Το ποσό των 1,4 εκατομμυρίων λιρών κατόρθωσε να συγκεντρώσει τελικά ο 99χρονος Βρετανός, βετεράνος του Β' Παγκ Πολέμου, προκειμένου να ενισχυθεί το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας του (NHS) στην εποχή του κορονοϊού. Ο κύριος Τομ Μουρ έχει κινητικά προβλήματα και για να «ξυπνήσει» τους δωρητές έβαλε στόχο να κάνει 100 κύκλους με το πι του στον κήπο του.

Ο αρχικός στόχος του ήταν 1.000 λίρες αλλά τώρα θα συνεχίσει. Ο Μουρ, θα κάνει ακόμη 100 γύρους γυρω από την οικία του στο Μπέντφορντσιρ. Λέει ότι ξεκίνησε το εγχείρημα γιατί το χρώσταγε σε αυτούς τους «υπέροχους ανθρώπους» που τον βοήθησαν να αναρρώσει από τον καρκίνο και ένα σοβαρό κάταγμα στη λεκάνη.

Τα χρήματα θα πάνε στο Ίδρυμα του NHS Charities Together ενώ συγκεντρώθηκαν από τις συνεισφορές 75.000 πολιτών μέσα σε μία εβδομάδα.


Διαβάστε επίσης:
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Είναι ο χρόνος ο εχθρός μας;
Τα κλαμπ των ηλικιωμένων
Λύση στη μοναξιά, η φυλακή
Μεγάλοι άνθρωποι σε μικροσκοπικά σπίτια
εμφάνιση σχολίων