0
1
σχόλια
198
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
Τα έξοδα σε κομμωτές βγαίνουν στο φως ενώ οι New York Times αποκαλύπτουν τις φορολογικές δηλώσεις που αντιστοιχούν σε... εργαζόμενο φοιτητή
 
DOCTV.GR
29 Σεπτεμβρίου 2020
Έρευνα της εφημερίδας The New York Times, δείχνει ότι ο Τραμπ πλήρωσε 750 δολάρια σε ομοσπονδιακούς φόρους το 2016 και το 2017. Οι φορολογικές δηλώσεις των τελευταίων 20 χρόνων βρίσκονται τώρα στο φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με μεγάλα ειδησεογραφικά Μέσα ενημέρωσης αυτή είναι ίσως η μοναδική φορά ου ο Τραμπ δείχνει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Η εφημερίδα αποκάλυψε και άλλες λεπτομέρειες σε αντιπαράθεση με τους ελάχιστους φόρους, όπως και τα ποσά που δίνει το ζεύγος Τραμπ σε κομμωτές! Ενώ ο Τραμπ παρουσίαζε το τηλεοπτικό σόου The Apprentice, τα έξοδα για κομμωτική ήταν 60.000. Το μπάτζετ της Ivanka αναλόγως, για make up και μαλλιά, έφτασε σχεδόν τα 82.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την έρευνα της έγκριτης εφημερίδας ο Τραμπ δήλωσε απώλεια κερδών 47,4 εκατομ  δολαρίων το 2018, ενώ είχε έσοδα 434,9 εκατομ. δολάρια.

Η απάντηση του Τραμπ ήταν ότι πρόκειται για fake news, όπως συνηθίζει άλλωστε κάθε φορά που δέχεται κριτική από τα media.


Διαβάστε επίσης:
Donald is a Tramp
Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο, τον Τραμπ
Γονατίζω (εναντίον Τραμπ)
Αναρχικοί κατέλαβαν τη Νέα Υόρκη... σύμφωνα με τον Τραμπ
εμφάνιση σχολίων