0
1
σχόλια
204
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
Εν μέσω της φονικής πανδημίας, η Χαβάη ζητά να σταματήσει η προώθησή της ως ταξιδιωτικός προορισμός και πληρώνει για να φύγουν οι επισκέπτες της
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ | ΦΩΤΟ: PEXELS
25 Απριλίου 2020
Καλωσόρισμα  στην εξωτική Χαβάη, τέλος. Η κρατική υπηρεσία για την υποδοχή επισκεπτών στην πολιτεία, πλέον βοηθά τους επισκέπτες που βρίσκονται εκεί εν μέσω της πανδημίας να φύγουν.  Η Αρχή Τουρισμού της Χαβάης διέθεσε ήδη 25.000 δολάρια ως έξοδα επιστροφής τουριστών ενώ ζητά επίσης να μην τη διαφημίζουν ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Ο Τζον Μόναχαν, πρόεδρος του Γραφείου Επισκεπτών στην Χαβάη, έστειλε επιστολή σε διάφορες εκδόσεις, με αίτημα να μην προωθούν τα ταξίδια στην Χαβάη. Οι υπεύθυνοι ελπίζουν πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να μειώσουν την κίνηση προς το νησιωτικό σύμπλεγμα. «Είναι δική μας ευθύνη να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και των κατοίκων» αναφέρει η επιστολή, «και ως εκ τούτου ζητάμε οτιδήποτε γράφεται για τη Χαβάη να αποθαρρύνει έντονα τους ταξιδιώτες να την επισκεφτούν, μέχρι να υπάρξει διαφορετική καθοδήγηση από τους κρατικούς μας αξιωματούχους».

Μέχρι σήμερα, η Χαβάη έχει καταγράψει 596 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και 12 θανάτους ενώ 455 έχουν αναρρώσει, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Johns Hopkins.


Διαβάστε επίσης:
Στις 8 τους χειροκροτούν, στις 8.05 τους διώχνουν
Χοσέ Μουχίκα: «Η πανδημία είναι πρόβλημα πολιτικό»
Θα ανατραπούν όλα ή θα βρουν τη νομιμοποίησή τους καταστροφικές ιδέες;
εμφάνιση σχολίων