0
1
σχόλια
253
λέξεις
ΖΗΝ
Η περιγραφή μιας Ελληνίδας ταξιδιώτισσας σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας κατά του ιού στα ελληνικά αεροδρόμια
 
DOCTV.GR, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ | ΦΩΤΟ: PEXELS
24 Μαρτίου 2020
Χτες στο αεροπλάνο μας μοίρασαν μία φόρμα να συμπληρώσουμε λέγοντάς μας ότι πλέον δεν επιτρέπεται να εισέλθεις στην χώρα χωρίς αυτήν την συμπληρωμένη φόρμα. Επίσης μας είχαν στείλει μήνυμα ότι θα πρέπει να μπούμε σε καραντίνα υποχρεωτικά.

Η φόρμα ήταν σοβαρότατη αναλυτικότατη και πέρα από άπειρα στοιχεία ζητούσε και τον αριθμό θέσης σου στο αεροσκάφος διότι βέβαια αν αποδειχθεί ότι έχεις τον ιό πρέπει να εξεταστούν όσοι κάθονταν κοντά σου και τα λοιπά. Αυτά με έκαναν να χαρώ γιατί πρόδιδαν κάποια σοβαρότητα.
 

«Μάταια έψαξα κάποιον να παραδώσω την φόρμα με τα στοιχεία του πού θα κάνω την καραντίνα μου και πού να με ειδοποιήσουν αν χρειαστεί κάτι»  

Όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο, δεν μας ζήτησε κανείς απολύτως τίποτα. Μάταια έψαξα κάποιον να παραδώσω την φόρμα με τα στοιχεία του πού θα κάνω την καραντίνα μου και πού να με ειδοποιήσουν αν χρειαστεί κάτι. Ο αστυνομικός στην έξοδο απλά σήκωσε τους ώμους του σαν να μην είχε ιδέα περί τίνος ομιλώ.

Φοβάμαι ότι όλο επικοινωνιακά παιχνιδάκια είναι και από ουσία τίποτα. Μακάρι θεέ μου να αποφύγουμε την Ιταλική ανείπωτη τραγωδία, αλλά πως; Συγνώμη αν στεναχωρώ κάποιους αλλά νομίζω έχω υποχρέωση να τα πω αυτά.


Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε από το Βερολίνο στην Αθήνα, στις 18 Μαρτίου. Τα στοιχεία της συντάκτριας του κειμένου είναι διαθέσιμα από το www.doctv.gr εφόσον ζητηθούν.


Διαβάστε επίσης:
Forest City: Η νέα Βαβυλώνα
Φόβοι για την εξάπλωση του ιού μέσω των lockdown πάρτι που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο
«Έως 3 ημέρες ζει ο κορονοϊός στις επιφάνειες»
εμφάνιση σχολίων