0
5
σχόλια
247
λέξεις
VISUALISM
Τα καλέσματα σε όλη τη χώρα για την συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του
DOCTV.GR
18 Σεπτεμβρίου 2019
Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από φασίστες σηματοδότησε την αρχή του τέλους για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Αν και ο δολοφόνος του βρίσκεται, υπό περιορισμό, σπίτι του, εδώ και χρόνια τα γραφεία της Χ. Α. στη Μεσογείων πριν λίγες μέρες έκλεισαν.

Οι αντιφασιστικές συλλογικότητες απευθύνουν κάλεσμα για προσυγκέντρωση στις 17.30, στο Κερατσίνι, στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος και βρίσκεται σήμερα το μνημείο του. «Έχουμε δρόμο ακόμα, με τη δίκη της Χ.Α. να πλησιάζει προς το τέλος της, το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στους ναζί δολοφόνους», σημειώνει η πρωτοβουλία για τον "Αντιφασιστικό Σεπτέμβρη", την οποία συγκροτούν η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα (Killah P).

Τα καλέσματα σε όλη τη χώρα
- Θεσσαλονίκη: Αντιφασιστικό συλλαλητήριο αύριο στις 18.00 στην Καμάρα
- Πάτρα: Συγκέντρωση αντιπληροφόρησης απόψε στον Έσπερο (πλ. Γεωργίου) στις 7 μ.μ. - Συλλαλητήριο αύριο στις 6 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.
- Καλαμάτα: Αντιφασιστική διαδήλωση αύριο στις 7 μ.μ. στην Πλατεία 23ης Μαρτίου.
- Τρίκαλα: Αντιφασιστικό συλλαλητήριο αύριο στις 20.00 στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου.


Η δημιουργία του γκραφίτι έγινε στα πλαίσια του αντιφασιστικού φεστιβάλ που φέρει το όνομά του (Παύλος Φύσσας - Killah P, 14 - 17 Σεπτεμβρίου 2019) για την συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του. Δημιουργήθηκε από τους Political Stencil, μια ομάδα αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Το έργο βρίσκεται στην είσοδο του εργοστασίου Καχραμάνογλου στο Κερατσίνι.


Διαβάστε επίσης:
JUNGLE REPORT: Λίγο καιρό πριν τη δολοφονία​
Ένα γκραφίτι για τον Ζακ
Ένα γκραφίτι για τον Θανάση
εμφάνιση σχολίων