1
1
σχόλια
230
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Το βίντεο με την αστυνομική βία κατά του Ζακ
 
DOCTV.GR
28 Σεπτεμβρίου 2018
Την ώρα που ελληνικά κανάλια κάνουν poll και διαγωνισμούς επί πληρωμή, για το αν έπρεπε να δολοφονηθεί ή όχι ένας «γκέι, οροθετικός, διαρρήκτης», ο τίτλος του αμερικανικού NBC μιλάει για γκέι ακτιβιστή στην Αθήνα που πεθαίνει μετά από δημόσιο ξυλοδαρμό.
 
Και καθώς οι μέρες περνάνε, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα. Ποια; Αυτά που δεν έψαξε ποτέ να βρει η Ελληνική Αστυνομία. Η βοήθησε να χαθούν με την «αμέλειά» της; Οι νέες εικόνες από την «σύλληψή» του, γεννούν υπόνοιες και για μαχαίρι που ενδεχομένως να φυτεύτηκε στα χέρια του «ληστή» Ζακ.
 
Το βίντεο με την βία των αστυνομικών πάνω από το «πτώμα» του Ζακ δημοσίευσε η  Εφημερίδα των Συντακτών.
 
Να θυμίσουμε ότι και στην περίπτωση Γρηγορόπουλου η αυτόπτης μάρτυρας Λητώ Βαλλιάτζα που είχε βιντεοσκοπήσει τα γεγονότα «χάθηκε» με τον αστυνομικό με τον οποίο πήγαιναν μαζί στο τμήμα, στη διαδρομή (!) ενώ δεν της τηλεφώνησε ποτέ κανείς μετά ώστε να δώσει κατάθεση. Η ιστορία είχε καλυφθεί πολύ διαφορετικά από τους αστυνομικούς ρεπόρτερ και την αστυνομία πριν εμφανιστεί το βίντεο της.
 
Σύμφωνα με έρευνα του Forensic Architecture που βγήκε στη δημοσιότητα για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Φύσσα, οι αστυνομικοί είχαν χρόνο να φθάσουν πριν από τη δολοφονία του αλλά προτίμησαν να κάνουν μια βόλτα γύρω από το οικοδομικό τετράγωνο.
 
Αλέξης, Πέτρος, Ζακ. βρείτε τις ομοιότητεςΔιαβάστε επίσης:
Ζακ: «Στη βία απάντα με αγάπη»
«Δεν καταγράφηκε ο ξυλοδαρμός του Ζακ»

 
εμφάνιση σχολίων