0
1
σχόλια
224
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ

Ο παραγωγός της σειράς δηλώνει την απόλυτη υποστήριξη στον γκέι γιο του

DOCTV.GR
11 Απριλίου 2016
Μετά από 27 χρόνια ο Waylon, γραμματέας του κυρίου Μπερνς, δηλώνει ανοιχτά τη σεξουαλική του ταυτότητα σε μία σειρά παγκόσμιας εμβέλειας και αποδοχής. Σε όλα τα προηγούμενα επεισόδια υπήρχαν υπαινιγμοί αλλά ποτέ δεν είχε παραδεχτεί στα υπόλοιπα κίτρινα ανθρωπάκια του διάσημου καρτουνόκοσμου πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ο 53χρονος συμπαραγωγός της σειράς Ρομπ Λαζέμπνικ, θέλησε να κάνει ένα δώρο στον γιό του, και να απενεχοποιήσει τον χαρακτήρα του Waylon. «Σκέφτηκα... Τι καλύτερος τρόπος για να πω στο γιό μου ότι τον αγαπώ, από το να κάνω αυτό στη σειρά;» δήλωσε στη New York Post.

Το επεισόδιο μεταδόθηκε στις ΗΠΑ στις 3 Απριλίου, με τίτλο Το Κλουβί του Μπερνς, όπου ο Homer αναλαμβάνει το καθήκον να βρει κατάλληλο σύντροφο για τον απελευθερωμένο πια Waylon. Μετά την προβολή του, ο 21χρονος γιός του παραγωγού δήλωσε: «Η αποκάλυψη ότι ο πατέρας μου με αγαπά δεν ήταν για μένα  μια αποκάλυψη, ευτυχώς. Είχα απίστευτη αποδοχή».

#TRIVIA: Οι Simpsons είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά και η μακροβιότερη σειρά cartoon στην αμερικανική τηλεόραση. Ο σχεδιασμός κάθε επεισοδίου κρατάει από 6 έως 9 μήνες. Η έκφραση αγανάκτησης του Homer, D’oh(Ντά), συμπεριλήφθηκε στο Oxford English Dictionary, και είναι πλέον μια συνήθης έκφραση για τους αγγλόφωνους λαούς. Το τηλέφωνο της οικογένειας Simpsons είναι (939)-555-0113 και το email του Homer, [email protected] (όπως μας αποκαλύπτονται μέσα από τη σειρά).
εμφάνιση σχολίων