0
1
σχόλια
368
λέξεις
210

Καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη μας, με την Αθήνα στο πιάτο

DOC TV
29 Απριλίου 2015
BIOS TERRACE: Η περίφημη ταράτσα του Bios επιστρέφει στην κορυφή του αγαπημένου κτιρίου της οδού Πειραιώς. Μαζί της φέρνει τη θέα του φωταγωγημένου αθηναϊκού ορίζοντα, Ακρόπολη, Γκάζι, αίσθηση καλοκαιριού στην καρδιά της αστικής ζούγκλας. Για ωραία ηλιοβασιλέματα ετοιμάζεται και η σειρά από Sunset Acoustic live: την ώρα που ο ήλιος δύει, καλλιτέχνες θα παίζουν ακουστικά live, ειδικά για την περίσταση. Φέτος συνεχίζεται και το διπλό πρότζεκτ Sssh! Silent Movies, μια εκλεκτή σειρά από ταυτόχρονες προβολές ταινιών με σχετικές μουσικές επιλογές που επιμελείται ο docer μας Γιώργος Δημητρακόπουλος. Παρακολουθούμε αν θέλουμε τα φιλμ που προβάλλονται αλλά μέσω της πλατφόρμας των ακουστικών Sssh! Silent Show εναλλάσσουμε τα κανάλια μεταξύ φιλμ ή μουσικής και ξαναστρέφουμε το βλέμμα στον ορίζοντα. Info: Bios Terrace, Πειραιώς 84, Αθήνα.

COULEUR LOCALE: Η είσοδος βρίσκεται στο δρομάκι της οδού Νορμανού, διακριτική σαν την κουνελότρυπα στην οποία έπεσε η Αλίκη του Λιούις Κάρολ. Μέσα, σαν άλλος χώρος των θαυμάτων, μας περιμένει μια chill out ταράτσα με αναπαυτικές σεζλόνγκ, ξύλινους πάγκους και θέα «τοπικού χρώματος», δηλαδή Ακρόπολη στο πιάτο. Στην ταράτσα, που είναι το δεύτερο επίπεδο, μπορούμε να νιώσουμε καλοκαίρι ανακατεμένο με ιστορία, με το παλιό κέντρο να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας. Το Couleur Locale λειτουργεί όλη μέρα: διαθέτει αρκετά πιάτα, από burgers μέχρι tortillas, και καλά premium ποτά ή κοκτέιλ, τόσο στην ταράτσα όσο και στο κρυφό open air μπαρ που βρίσκεται στο ισόγειο κι έχει ωραίο ήχο και σούπερ ατμόσφαιρα, όταν παίζουν αγαπημένοι μας DJs - ανακαλύψτε το. Info: Couleur Locale, Νορμανού 3, Μοναστηράκι.

ΗΥΤRA ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ: Στη στέγη της Στέγης βρίσκεται μια ταράτσα με θέα την Ακρόπολη. Όχι μόνο έχει δικό της συναυλιακό χώρο αλλά φιλοξενεί και τη Hytra, ένα bar-resto με βραβευμένη γεύση και αστέρι Michelin που διαδίδεται μέσα από τους ταξιδιωτικούς οδηγούς του κόσμου. Οι γεύσεις που δημιουργούν οι εκλεκτοί σεφ έχουν ως σκοπό την εξέλιξη και την αναγέννηση της ελληνικής κουζίνας, χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες. Ραντεβού εδώ μετά τη Στέγη, ή για να δούμε το ηλιοβασίλεμα και τη φωταγωγημένη Ακρόπολη στο πιάτο. Τα κοκτέιλ και τα ποτά είναι premium, σε κανονικές τιμές. Η ταράτσα της Στέγης, όπου βρίσκεται η Hytra, ανοίγει στο τέλος Μαΐου. Info: Hytra, 6ος-7ος όροφος, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Συγγρού 107, Αθήνα.

εμφάνιση σχολίων