0
1
σχόλια
238
λέξεις
ΖΗΝ

Αναζητάμε φυσικά δυναμωτικά προκειμένου να αντικαταστήσουμε τις πολυβιταμίνες. Το Σιβηρικό Τζίνσενγκ πίνεται σε ρόφημα ή σταγόνες και τονώνει το ανοσοποιητικό

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
8 Φεβρουαρίου 2014
ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Το επίσημο όνομα αυτού του ευεργετικού θάμνου είναι Eleutherococus Senticosus. Είναι γνωστός και ως «Σιβηρικό Τζίνσενγκ». Ο θάμνος αυτός βρίσκεται σε πολλές περιοχές της Ρωσίας, της Ανατολικής Ασίας, της Κίνας και της Ιαπωνίας. Το χρήσιμο μέρος του φυτού είναι η ρίζα του και χρησιμοποιείται κυρίως ως τονωτικό.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ: Μειώνει το άγχος στον οργανισμό αφού ρίχνει τα επίπεδα της κορτιζόλης. Αυξάνει την ενέργεια και την αντοχή. Βελτιώνει την οξυγόνωση των μυών και βοηθά στην αποκατάσταση τους. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντιική δράση. Μειώνει την «κακή» χοληστερίνη και το σάκχαρο. Βελτιώνει την ηπατική λειτουργία, ρυθμίζει τις ταχυπαλμίες, ενισχύει τη μνήμη και προστατεύει από την οστεοπόρωση. Επίσης βοηθάει στην αποκατάσταση του οργανισμού μετά από έκθεση σε ακτινοβολία. Η χρήση του βάμματος ελευθερόκοκκου περιορίζει τα συμπτώματα της χρόνιας κόπωσης.

Η ΛΗΨΗ ΤΟΥ: Φτιάχνουμε σε αφέψημα ένα κουταλάκι αποξηραμένης ρίζας κάθε μέρα. Η χρήση του δεν πρέπει να υπερβαίνει το χρονικό διάστημα 30-60 ημερών και πρέπει να υπάρχουν διαστήματα αποχής 2-3 εβδομάδων. Αν το παίρνουμε σε σκεύασμα, ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στη συσκευασία.

ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ: Σε καταστήματα με βότανα και σε επιλεγμένα φαρμακεία.


Διαβάστε επίσης:
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ: 4 Υπέρ-τροφές
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ: 7 «κόλπα» για καλή υγεία
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ: 5 βότανα για καλή υγεία
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ: 4 φυτικά ελιξήρια
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ: 5 υπερ-τροφές για σούπερ υγεία
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ: Νέοι, θαυματουργοί καρποί
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ: 5 υπερ-τροφές Vol. 2


εμφάνιση σχολίων