0
1
σχόλια
192
λέξεις
210
Τι ισχύει σύμφωνα με τον νόμο
 
DOCTV.GR | UNSPLASH
17 Ιανουαρίου 2024
Πόσα ζώα; Τα ζώα επιτρέπονται στο διαμέρισμά. Ωστόσο, ο νέος νόμος επιτρέπει στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας να δημιουργήσουν έναν κανονισμό και να επιτρέψουν μέχρι 3 σε κάθε διαμέρισμα. Το καταστατικό αυτό μπορεί να τροποποιηθεί μόνο κάθε 12 μήνες. Σε μία μονοκατοικία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Στους κοινόχρηστους χώρους: Τα κατοικίδια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ζουν μόνιμα στη βεράντα ή στους κοινόχρηστους χώρους. Ο νόμος ορίζει ότι τα κατοικίδια διαμένουν στο ίδιο διαμέρισμα με τον ιδιοκτήτη τους και μόνο με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των ιδιοκτητών, σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας όπως στην πυλωτή, στον κήπο, στον ακάλυπτο ή στην ταράτσα. Επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται να εγκαταλείπουμε τα κατοικίδιά μας σε ταράτσες και μπαλκόνια

Τα επίσημα στοιχεία: Το κατοικίδιό μας ζει επίσημα στο σπίτι μας, είναι μέλος της οικογένειάς μας και καταγράφεται στο όνομά μας. Όταν πρόκειται για σκύλους και γάτες, πρέπει να έχουν καταγραφεί,να έχουν τσιπάκι, και χρειάζεται να έχουμε επικαιροποιημένα τα στοιχεία τους στο ΕΜΖΣ όπως και το ηλεκτρονικό τους βιβλιάριο.

Με πληροφορίες από την Πολυκατοικία


Διαβάστε επίσης:
Με το τετράποδο στο γραφείο
5 πράγματα για να είναι ο σκύλος μας πιο ευτυχισμένος
Γιατί οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τα ζώα τους;
εμφάνιση σχολίων