0
1
σχόλια
239
λέξεις
210
DOCTV.GR
10 Ιουλίου 2023
Αν ενδιαφέρεστε για κοντινές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, δεν έχετε παρά να περάσετε το διήμερο στην Εύβοια. Η Εύβοια βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, μόλις δύο ώρες και καλύπτει όλα τα γούστα. Καταπράσινες πλαγιές βόρεια του νησιού, γραφικά χωριά, όμορφες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και τοπικά εδέσματα.

Κορασίδα: Η Κορασίδα είναι αρκετά μεγάλη παραλία με αμμουδιά και λεπτό βότσαλο που αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Τα νερά της είναι γαλαζοπράσινα και βαθαίνουν απότομα.

Θαψά: Η παραλία είναι αδιαμφισβήτητα η πιο όμορφη και πιο “αυθεντική” της Εύβοιας. Ένας επίγειος παράδεισος με καταγάλανα νερά και πολύ πράσινο, τον οποίο δυστυχώς μπορείτε να προσεγγίσετε μόνο αν έχετε 4Χ4.

Βύθουρι: Εξαιρετικής ομορφιάς παραλία που προσελκύει το ενδιαφέρον των φυσιολατρών με δύο βράχους δεξιά και αριστερά να συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

Άγιος Δημήτριος: Η παραλία του Άγιου Δημητρίου έχει γαλαζοπράσινα νερά, βαθαίνει γρήγορα και έχει κυρίως βότσαλα στον βυθό της. Το φαράγγι του Αγίου Δημητρίου και το βυζαντινό εκκλησάκι του 11ους αιώνα αποτελούν πραγματικά αξιοθέατα.

Λιμνιώνας: Μία από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, η οποία όπως υποδηλώνει και το όνομα της μοιάζει με λίμνη με πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά.

Πετάλι: Η παραλία βρίσκεται στην Κεντρική Εύβοια έχει διαυγή νερά, ψιλό βότσαλο και προσφέρει υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Χιλιαδού: Η Χιλιαδού είναι μια μεγάλη παραλία με βοτσαλάκι στην Κεντρική Εύβοια, που βλέπει προς τη μεριά του Αιγαίου


Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο tvxs   


Διαβάστε επίσης:
Που δεν κάνουμε μπάνιο στην Αττική
ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ: Έξι πελαγίσιες παραλίες
Η παραλία σαν εξωτικό νησί 1,5 ώρα από την Αθήνα

 
εμφάνιση σχολίων