0
1
σχόλια
520
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Άγνωστος μαχαίρωσε την 12χρονη  μέσα στο σπίτι της! Αυτή η χώρα μισεί τα παιδιά… Από την Μελίτα Κάραλη
 
ΑΠΟΨΗ | ΜΕΛΙΤΑ ΚΑΡΑΛΗ
4 Απριλίου 2023
Άγνωστος μαχαίρωσε την 12χρονη μέσα στο σπίτι της!

Κυβέρνηση και αστυνομία δεν δίνουν δεκάρα για τη 12χρονη άρα την θέλουν νεκρή. Παρ΄ όλα τα δημοσιεύματα για απειλές και εμπλοκή της Greek police mafia, είναι αποκομμένη από την οικογένειά της, αφημένη στο έλεος μιας υπέροχης αστυνομοκρατούμενης μπανανίας όπου η αρμόδια υπουργός «δίνει» την διεύθυνσή της μέσα στη βουλή!

ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟ, ΜΟΝΑΧΟ, ΠΑΙΔΙ!: Ονόματα του κυκλώματος Greek police mafia ξεπετάγονται στην δικογραφία της υπόθεσης, Εντωμεταξύ μια ομάδα αστυνομικών σταμάτησε το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας που μετέφερε τη 12χρονη και τα αδέλφια της, κρατώντας όπλα α λα αντιτρομοκρατική, υποστηρίζοντας πως έκαναν τυχαίο έλεγχο!

Κι ενώ η ατρόμητη 12χρονη θυμήθηκε κι άλλα ονόματα η εισαγγελέας απάντησε στη δικηγόρο της «έχουμε, δεν θέλουμε». Αυτά, τα δηλώνει αυτολεξεί η δικηγόρος της.


Η χώρα κάτω από το λούστρο της αξιοπρέπειας ζει μια άγρια πεμπτοκοσμία συνολικής εξαθλίωσης     

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΣΑΣ: Γενικά «καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται» κι αναρωτιόμαστε ακόμα για τον αστυνομικό προαγωγό της εικοσάχρονης που αφέθηκε ελεύθερος και τώρα απειλεί για αντεκδίκηση δημοσίως από τα social media, την Γεωργία – εγώ – σε – πιστεύω που κατέφυγε στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για τον βιασμό της, τον δολοφονημένο δημοσιογράφο που σκάλιζε το Greek police mafia, το στοκ από άδειες παραμονής προσφύγων του άφαντου Λιγνάδη, τους ελεύθερους κι ωραίους αστυνομικούς που σκοτώνουν παιδιά, τα ανήλικα προσφυγάκια που εκπορνεύουν για τρία ευρώ στο κέντρο της Αθήνας.


Kαι τελικά απορούμε καθημερινά γιατί τα παιδιά σκοτώνουν, βιάζουν, βασανίζουν, τραμπουκίζουν, εξευτελίζουν άλλα παιδιά -που τα είδαν όλα αυτά άραγε, στο Τik Τok; Η χώρα κάτω από το λούστρο της αξιοπρέπειας ζει μια άγρια πεμπτοκοσμία συνολικής εξαθλίωσης.

Διαβάστε όσα ανήκουστα περιγράφουν οι δικηγόροι του παιδιού, το οποίο δεν έχει δίπλα του ούτε μητέρα, ούτε ψυχολόγο και χθες κάποιος μπήκε σπίτι της για να την μαχαιρώσει…
 

«Η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κ υ κ λ ω μ ά τ ω ν που την εκμεταλλεύονταν»       

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΑΝΤΟΥ: «Επίθεση στο σπίτι που διαμένει δέχθηκε σήμερα την 12χρονη που εξέδιδε ο Η. Μίχος και βίασαν περισσότεροι κατηγορούμενοι

Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.

Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών. Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν.

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν. Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!»  Οι δικηγόροι Ασπασία Ταραχοπούλου και Αντωνία Λεγάκη
 
εμφάνιση σχολίων