0
1
σχόλια
233
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Ρεπορτάζ του Μπάμπη Πολυχρονιάδη και του Reporters United
 
DOCTV.GR
31 Οκτωβρίου 2022
Το 12χρονο κορίτσι της υπόθεσης του Κολωνού στην τρίτη του κατάθεση ανέφερε πως ο Ηλίας Μίχος την οδηγούσε σε οίκο ανοχής κι ότι μετά από επαφή με τον ίδιο είχε σεξουαλικές επαφές και με άλλα άτομα. Ο οίκος ανοχής στον οποίο το παιδί βιάστηκε ταυτοποιήθηκε από τις αρχές: Πρόκειται για studio στην οδό Κασσάνδρας 6, στον Βοτανικό. 

Η φερόμενη ως ιδιοκτήτρια συνέλεγε την περίοδο 2015-2016, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΥΠ βάσει του οποίου παραπέμφθηκε σε δίκη, τα χρήματα της «προστασίας» οίκων ανοχής, προστασία την οποία παρείχε αστυνομικός διευθυντής, πρώην στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής.

Το Reporters United αποκαλύπτει μια σειρά από τεκμήρια που αφορούν την εμπλοκή του οίκου ανοχής στην υπόθεση της 12χρονης και τη συνδέουν με την υπόθεση της Greek Mafia και τη δίκη που εκτυλίσσεται αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με έγγραφο του Οικονομικού Εισαγγελέα που δημοσιοποίησε προ ημερών το Reporters United πρόκειται για «εγκληματική οργάνωση, στην κορυφή της οποίας ευρίσκοντο κυρίως εν ενεργεία καθώς & απόστρατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ».

Σύμφωνα με έγγραφο της ΕΛΑΣ στο οποίο απέκτησε πρόσβαση το Reporters United, το studio της οδού Κασσάνδρας 6 είχε σφραγιστεί από το δήμο της Αθήνας στις 8.1.2020 αλλά παρόλα αυτά λειτουργούσε παράνομα, χωρίς να έχει ιδέα η… αστυνομία. Η λειτουργία του δεν αποτελούσε φυσικά μυστικό. Ο οίκος ανοχής διέθετε και ιστοσελίδα (η οποία λειτουργεί ακόμα) με τίτλο «Kassandras 6, Votanikos». 

Via reportersunited


Διαβάστε επίσης:
Παγίδες παιδόφιλων στο διαδίκτυο
Υπέρ μητρώου δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων


 
εμφάνιση σχολίων