0
1
σχόλια
227
λέξεις
210
Συναυλίες, χορός και dj sets στο ΚΠΙΣΝ
 
DOCTV.GR
6 Σεπτεμβρίου 2022
Music Escapades: Taki Tsan & Phyrosun, 9 Σεπτεμβρίου, 21.00: Πανοραμικά Σκαλιά: Η εγχώρια hip hop σκηνής, οι Taki Tsan & Phyrosun έρχονται στα Πανοραμικά Σκαλιά για ένα live με καινούργια, ακυκλοφόρητα κομμάτια αλλά και παλαιότερο υλικό που περιλαμβάνει μερικά από τα κλασικότερα anthems του ελληνικού rap. Πίσω από τα decks της σκηνής, o beatmaker, dj και παραγωγός Rsn.

Social Ballroom Festival, 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου: Το πιο αγαπημένο αθηναϊκό χορευτικό φεστιβάλ. Ένα τριήμερο με tango, swing και disco ρυθμούς με ανοιχτά μαθήματα χορού, συναυλίες και dj sets. Το φεστιβάλ προσκαλεί τους Αθηναίους να φορέσουν τα χορευτικά παπούτσια τους. Στο πρώτο μέρος της κάθε βραδιάς, που ξεκινά στις 19.30, δάσκαλοι και χορευτές αποκαλύπτουν τα μυστικά ενός διαφορετικού χορού (tango, swing, disco) κάθε μέρα, ενώ στις 21.00 ξεκινούν χορευτικά πάρτι.

Sunset DJ sets, Palov & Mishkin, 7 Σεπτεμβρίου: Κάθε Τετάρτη, τα Sunset DJ sets δίνουν ραντεβού στη βεράντα του Φάρου, τη στιγμή που ο ήλιος δύει. Αγαπημένοι μουσικοί παραγωγοί «στέκονται πίσω από τα decks και «ντύνουν» το αστικό τοπίο με γνώριμους αλλά και ανεξερεύνητους ήχους». Calypso ρυθμοί, χαλαρά beats και καλοκαιρινές μελωδίες, μας περιμένουν στο υψηλότερο σημείο του Φάρου, με φόντο το πορτοκαλί του ουρανού. Αυτή είναι πιθανόν η τελευταία Τετάρτη με καλεσμένο το γνωστό αθηναϊκό ντουέτο παραγωγών και djs που σπάνια πλέον παίζει μαζί.


Διαβάστε επίσης: Δωρεάν: Ο θερινός στο Πεδίον του Άρεως
 
εμφάνιση σχολίων