0
1
σχόλια
181
λέξεις
210
Στο Cine Αλίκη, κάθε βράδυ με ελεύθερη είσοδο
 
DOCTV.GR | ΦΩΤΟ: CINE ΑΛΙΚΗ
29 Αυγούστου 2022
Το πρόγραμμα του Cine Αλίκη επιμελείται η ομάδα του Cinema Alive και επιστρέφει για δεύτερη χρονιά με προβολές για μικρούς και μεγάλους, μέσα στη δροσιά του πάρκου για τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη. Το πρόγραμμα αλλάζει ανά δύο ημέρες.

29-30/08 Full time (ώρα προβολής 21:00). Σκηνοθεσία: Ερίκ Γκραβέλ. Πρωταγωνιστούν: Λορ Καλαμί, Αν Σουάρες, Ζενεβιέβ Μινς, Νολάν Αριζμαντί, Συρίλ Γκουέι. Κοινωνικό σινεμά στη μορφή μιας καταιγιστικής περιπέτειας. Βραβείο Σκηνοθεσίας και Γυναικείου Ρόλου στο τμήμα Ορίζοντες του Φεστιβάλ Βενετίας, βραβείο Κοινού στο 22ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας.

31.08-1.09 Τοotsie (ώρα προβολής 21:00). Σκηνοθεσία Σίντνεϊ Πόλακ. Πρωταγωνιστούν: Ντάστιν Χόφμαν, Τζέσικα Λανγκ, Τέρι Γκαρ. Ο Michael Dorsey είναι απελπισμένος. Δεν μπορεί να βρει δουλειά. Αυτό μέχρι τη στιγμή που παίρνει έναν γυναικείο ρόλο σε μια σαπουνόπερα και γίνεται πολύ διάσημος. Φυσικά, κανένας δεν ξέρει ότι αυτό το νέο τηλεοπτικό αστέρι είναι άντρας… Αλλά, στη συνέχεια, ερωτεύεται την κύρια ηθοποιό της σειράς, και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα: πώς μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του, δεδομένου ότι εκείνη πιστεύει ότι ο Michael είναι γυναίκα;

Το πρόγραμμα ενημερώνεται στο site του cinemalive

 
εμφάνιση σχολίων