0
1
σχόλια
191
λέξεις
210
Σινεφίλ κινηματογράφος και γαστρονομία ενώνονται, σε ένα pop–up εστιατόριο-θερινό σινεμά
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ 
31 Μαΐου 2021
Πώς θα ήταν αν αντί για ποπ κορν στο σινεμά, απολαμβάναμε ένα γαστρονομικό ταξίδι με τη σφραγίδα καταξιωμένων σεφ; Μπορούμε όχι μόνο να φανταστούμε αλλά και να δοκιμάσουμε.

Το Stellar είναι το pop–up diner-θερινό σινεμά που συνδυάζει το σινεμά με τη γαστρονομία. Την ιδέα εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι chef Πάνος Ιωαννίδης, Γιάννης Μαρκαδάκης και Δημήτρης Κοντόπουλος

Το concept είναι το εξής: Κάθε εβδομάδα, επιλέγεται ένας προορισμός, π.χ. η Ιταλία. Με έμπνευση τρία κλασικά φιλμ της έβδομης τέχνης που αλλάζουν ανά δύο ημέρες, στήνεται ένα ολοκληρωμένο μενού που σερβίρεται κατά τη διάρκεια της προβολής, σε μια ταράτσα κάτω από τον έναστρο ουρανό. Το event που αγαπά το σινεμά και τις γεύσεις, ενίοτε συνεργάζεται και με σημαντικά φεστιβάλ για τις προβολές του, όπως με το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo.

Κλείνουμε τα εισιτήριά μας, online. Η τιμή ξεκινά από 25 ευρώ και περιλαμβάνει την είσοδο στον κινηματογράφο, ατομικό μενού, ένα ποτό και εμφιαλωμένο νερό. Ο έναστρος ουρανός πάνω απ’ τα κεφάλια μας, είναι bonus.


Info: Stellar Gastro Cinema, Τζαφέρη 16, 11854 Γκάζι, Αθήνα

 
Διαβάστε επίσης:
ΑΘΗΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ #166: Dopios
ΑΘΗΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ #165: Γαλιάντρα
ΑΘΗΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ #164: Γκαστόνε
εμφάνιση σχολίων