0
1
σχόλια
213
λέξεις
210
Η ομάδα της Cookoovaya ξαναχτυπά
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
25 Μαΐου 2021
Ονομάζεται Γκαστόνε, όπως το πιο τυχερό παπί του κόσμου. Κι εδώ μπορούμε να απολαύσουμε ακόμα και γουρουνοπούλα, σε casual εκδοχή. Το μαγαζί της δημιουργικής ομάδας πίσω από την Cookoovaya που θέλει να γίνει ολοήμερο στέκι, μας υποδέχεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πραξιτέλους, σε ένα ψηλοτάβανο κτίριο του 19ου αιώνα.

Το Γκαστόνε αγαπά ισότιμα το φαγητό και το ποτό. Με έμφαση στα κρεατικά, τα κοκτέιλ και τις πρώτες ύλες, εδώ συνδυάζεται το μπαρ με την ταβέρνα και το street food, χωρίς ταμπέλες και δεσμεύσεις. Κάτι σαν τα αμερικάνικα diner αλλά με ρετρό πολύχρωμα λάστιχα στις καρέκλες, που θυμίζουν θερινό σινεμά βγαλμένο από τα 80s.

Εδώ συναντιούνται street food από πολλές κουζίνες του κόσμου, με ελληνικές επιρροές και επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα. Στο μενού του βρίσκουμε από τραγανό γουρουνόπουλο σούβλας με σάλτσα piccallili και μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο στη γάστρα, μέχρι μαύρο χοίρο σε αχνιστό ψωμάκι, hot dog και burger σε νέες εκδοχές, ποικιλία από σάντουιτς τυριών και κρεατικών ακόμα και με κορεάτικες επιρροές. Επίσης το Παπί της Πραξιτέλους διαθέτει μια ενημερωμένη λίστα με spirits, καθαρά ποτά και κλασικά cocktails.

 
Info: Γκαστόνε (Gastone Athens), Πραξιτέλους 43 & Αγ. Μάρκου, Αθήνα

 
Διαβάστε επίσης:
ΑΘΗΝΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ #163: To Wine bar μέσα σ΄ένα μυστικό πάρκο
ΑΘΗΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ #162: Kolokotroni 9
ΑΘΗΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ #161: Ο νέος κήπος του six d.o.g.s.
εμφάνιση σχολίων