0
1
σχόλια
179
λέξεις
210
Wine with Eleni. Επιλεγμένα κρασιά από όλη την Ελλάδα, μας περιμένουν στο Κουκάκι
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
17 Μαρτίου 2024
Το wine bar που «κρύβεται» στην καρδιά της πόλης, μέσα σε ένα μυστικό παρκάκι. Το Wine with Eleni βρίσκεται σε μια καταπράσινη πλακόστρωτη αυλή στο Κουκάκι, ακριβώς στο τρίγωνο που σχηματίζουν οι οδοί Καβαλλότι, Παρθενώνος και Μισαραλιώτου. Μόλις πέσει το φως είναι σχεδόν αόρατο ανάμεσα στα δέντρα αλλά μπορούμε να το εντοπίσουμε εύκολα ακολουθώντας τον ήχο των ποτηριών που τσουγκρίζουν αρωματικά κρασιά σε διάφορες ποικιλίες.

Η ιδιοκτήτρια του, Ελένη Κεφαλοπούλου, γνωρίζει από αμπελώνες. Είναι οινολόγος και το απαύγασμα της εμπειρίας της, το σερβίρει σε κολωνάτα ποτήρια εδώ. Αν θέλουμε, μπορεί και να μας αποκαλύψει την ιστορία του κάθε κρασιού αφού πρώτα τα δοκίμασε η ίδια ταξιδεύοντας στους αμπελώνες τους.

Στον κατάλογο του μαγαζιού, που ανανεώνεται συχνά, βρίσκουμε επιλεγμένα κρασιά από όλη την Ελλάδα. Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με επιλεγμένα τυριά και αλλαντικά Ελλήνων παραγωγών, ενώ αν μας αρέσει ένα κρασί, μπορούμε επίσης να το αγοράσουμε για το σπίτι. Για όσους θέλουν να γευτούν περισσότερα, στο εσωτερικό του μαγαζιού διοργανώνονται συχνά μέρες γευσιγνωσίας.


Info: Wine with Eleni, Μισαραλιώτου 20, Κουκάκι.
εμφάνιση σχολίων