0
1
σχόλια
185
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Τα επίσημα στοιχεία του ΕΣΡ επιβεβαιώνουν «την εξαφάνιση των θέσεων της αντιπολίτευσης και κάθε είδους κριτικής», όπως καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ
 
ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
14 Δεκεμβρίου 2020
Κυβερνητική μονοφωνία και «γαλάζια» προπαγάνδα καταγγέλλει το Κίνημα Αλλαγής, τονίζοντας πως η Ν.Δ. δεν υπερεκπροσωπείται απλώς στα ΜΜΕ, αλλά χρησιμοποιεί την συγκυρία της πανδημίας για την εξαφάνιση των θέσεων της αντιπολίτευσης και κάθε είδους κριτικής: «Με τον μανδύα του “ειδικού” η του “σχολιαστή”, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος παρελαύνουν στα τηλεοπτικά πάνελ, προπαγανδίζοντας την κυβερνητική γραμμή, εργαλειοποιώντας την ενημέρωση, φιμώνοντας την αναγκαία κριτική».

Έναν μήνα μετά τις αρχικές καταγγελίες ότι το Κίνημα Αλλαγής υποεκπροσωπείται στα τηλεοπτικά πάνελ, επανήλθε με νεότερα δεδομένα για τον τελευταίο μήνα 8/11/2020 - 2/12/2020:
- 229 εμφανίσεις στελεχών της ΝΔ,
- 93 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ
- 24 στελεχών για το Κίνημα Αλλαγής.

Τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό ότι ουσιαστικά η ενημέρωση των πολιτών υπαγορεύεται από το γραφείο Τύπου του Μαξίμου.

Τα ευρήματα της έκθεσης πολιτικής πολυφωνίας για το 2019 αποκαλύπτουν τη συντριπτική μονομέρεια υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στα κανάλια εθνικής εμβέλειας και τον περιορισμό των άλλων κομμάτων και βουλευτών τους.


Διαβάστε επίσης:
Νέα «λίστα Πέτσα» αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ
Κομισιόν για λίστα Πέτσα: Ελλάδα, όπως Ουγγαρία
εμφάνιση σχολίων