0
1
σχόλια
269
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Οι δηλώσεις της μητέρας του Παύλου Φύσσα, μετά την ανακοίνωση της φυλάκισης χωρίς αναστολή των μελών της Χρυσής Αυγής
 
DOCTV.GR
23 Οκτωβρίου 2020
Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, που στέλνει τη φυλακή τους βασικούς συνεργούς της δολοφονίας του γιού της και τη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε σε αναφιλητά μόλις η πρόεδρος ανακοίνωσε τις φυλακίσεις, πλαισιωμένη από συγγενείς, από φίλους του Παύλου Φύσσα, αλλά και τους δικηγόρους της οικογένειας, που επί 5,5 χρόνια παραστάθηκαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη δίκη, όπως και όλη η Πολιτική Αγωγή.

Έξω από τη δικαστική αίθουσα δεκάδες πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα την απόφαση, αλλά και δίνοντας συγχαρητήρια στους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, ενώ φώναζαν «Ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί».

Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου η μητέρα του Παύλου δήλωσε: «Μπήκαν φυλακή οι εγκληματίες. Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική αγωγή για τον αγώνα που έδωσε, όπως και όλο αυτόν τον κόσμο που μας στήριξε. Δεν ξέρω αν ο Παύλος δικαιώνεται. Μακάρι να ήταν εδώ να το έλεγε ο ίδιος. Δεν είναι όμως εδώ ο Παύλος. Άρα δεν νομίζω πως υπάρχει δικαίωση για τον Παύλο. Δικαίωση είναι για εμάς, για όλον αυτόν τον κόσμο που αγωνίστηκε για να αποδείξει πως ήταν μια εγκληματική οργάνωση με τον μανδύα του πολιτικού κόμματος. Θέλω να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά την πολιτική αγωγή γιατί χάρη στη δική τους δουλειά, τη δική τους προσπάθεια, αποδείχθηκε πως ήταν εγκληματική οργάνωση. Μιλάω για τους δικηγόρους, αλλά και όλον αυτόν τον κόσμο που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Να είναι καλά».


Διαβάστε επίσης:
Η Μάγδα Φύσσα είπε
Η απόφαση που περίμενε όλη η Ευρώπη!
VIDEO: Η τηλεοπτική συνέντευξη της Μάγδας Φύσσα
εμφάνιση σχολίων