0
1
σχόλια
285
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
Έρευνα για τον μέσο όρο μεγέθους ανδρικών μορίων, αποκαλύπτει πως η χώρα μας βρίσκεται χαμηλότερα από όσο θέλει ο μύθος του Έλληνα εραστή
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
25 Μαΐου 2020
Στην παγκόσμια έρευνα για τον μέσο όρο μεγέθους ανδρικών μορίων, η Ελλάδα βρίσκεται μάλλον χαμηλότερα από τις προσδοκίες μας. Η σχετική ανάλυση του WorldData συγκεντρώνει στοιχεία από πολλές έρευνες σχετικά με τα μεγέθη των ανδρικών μορίων, ώστε να καταλήξει στα στατιστικά στοιχεία ανά χώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Ελλάδα βρίσκεται στην 64η θέση από τις συνολικά 88 χώρες της λίστας. Κατά μέσο όρο, το μέγεθος του πέους των Ελλήνων σε πλήρη στύση είναι στα 13.30 εκατοστά - σχεδόν το ίδιο με τον μέσο όρο της Νότιας Κορέας η οποία βρίσκεται στην 66η θέση, αλλά και της Ιαπωνίας, η οποία βρίσκεται στην 61η θέση.

Στην πρώτη θέση της λίστας, βρίσκεται το Εκουαδόρ με μέσο όρο τα 17.61 εκατοστά. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση το Καμερούν με 16.67 εκατοστά, ενώ την πρώτη τριάδα κλείνει η Βολιβία με 16.51 εκατοστά. Στις τελευταίες θέσεις με τα πιο μικρά πέη στον κόσμο βρίσκονται η Καμπότζη, η Βιρμανία, η Ταϊβάν, οι Φιλιππίνες και η Σρι Λάνκα, οι οποίες απέχουν μόλις 3 εκατοστά από τον ελληνικό μέσο όρο. Η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που βρίσκεται στο top-10 είναι η Ολλανδία, με μέσο όρο τα 15.87 εκατοστά.

Το σχετικό γράφημα δεν παρέχει ακριβή αξιολόγηση αλλά επιχειρεί να απεικονίσει «στο περίπου» τη σχέση μεταξύ των μεγεθών και της προέλευσης. Για το πόρισμα, συγκεντρώθηκαν στοιχεία από πολλές έρευνες. Όπου είναι δυνατόν, πηγές που βασίστηκαν σε μετρήσεις που έκαναν οι άνθρωποι στον εαυτό τους, παραλείφθηκαν.  Σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρχαν μόνο μερικές δεκάδες δοκιμαστικά άτομα σε μια χώρα, κάτι που δεν επιτρέπει μια αντιπροσωπευτική έρευνα.

Του κακού χαμού στο ελληνικό ίντερνετ...


Διαβάστε επίσης: VIDEO: Ο οργασμός έτσι όπως δεν τον ξέρουμε
εμφάνιση σχολίων