1
1
σχόλια
321
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
Η πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών Mia Khalifa, μιλά στο BBC για ιστορίες εκμετάλλευσης και αποκαλύπτει
 
ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
5 Σεπτεμβρίου 2019
Η ιστορία της έχει κάνει το γύρο του κόσμο. Aμερικανίδα είκοσι ετών, φοιτήτρια, με καταγωγή από το Λίβανο και μουσουλμάνα. Εργαζόταν σ΄ένα μπεργκεράδικο όταν κάποιος την προσέγγισε προκειμένου να ασχοληθεί με το «μόντελινγκ». Εργάστηκε στη βιομηχανία του πορνό για 3 μήνες αλλά συνεχίζει να συγκαταλέγεται στις πιο διάσημες πορνό σταρ, να δίνει συνεντεύξεις και να αντιμετωπίζει τις συνέπειες.

«Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι μπορούν να δουν μέσα από τα ρούχα μου και μου προκαλεί βαθύτατη ντροπή». Η δουλειά αυτή σήμανε την πλήρη απώλεια της ιδιωτικής της ζωής, όπως αναφέρει στον Stephen Sackur, τον δημοσιογράφο της εκπομπής Hard Talk.


Η Mia Khalifa εξηγεί ότι δέχτηκε να εργαστεί τελικά σαν ηθοποιός πορνό από ανασφάλεια: για πολλά χρόνια ήταν υπέρβαρη και όταν έχασε κιλά μετά την εφηβεία, μετατράπηκε σε μια αδύνατη όμορφη εικοσάρα με τεράστιο ντεκολτέ. Το γεγονός του ότι της ζήτησαν να εργαστεί σαν μοντέλο ακούστηκε στ΄αυτιά της σαν επιστημονική φαντασία.
 

Το Ισλαμικό Κράτος άρχισε να την απειλεί και η οικογένειά της την αποκλήρωσε        

Όταν όμως το 2014 γύρισε μια σκηνή φορώντας μουσουλμανική μαντίλα, έγινε στόχος των τζιχαντιστών, οι οποίοι εξαπέλυσαν απειλές εναντίον της και κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με το σπίτι της και την ίδια αποκεφαλισμένη. Το Ισλαμικό Κράτος άρχισε να την απειλεί και η οικογένειά της την αποκλήρωσε. Τότε ήταν που τα παράτησε.

«Όταν είπε στους παραγωγούς, “θα με σκοτώσουν αν φορέσω μαντήλα στην ταινία”, εκείνοι απλώς γέλασαν. Δεν μπορούσα να τους πω όχι...» Αφού μίλησε δημόσια για τις εμπειρίες της, κι άλλοι άνθρωποι ήρθαν σε επαφή μαζί της, μιλώντας για ιστορίες εκμετάλλευσης ή πίεσης προκειμένου να κάνουν πράγματα που δεν ήθελαν στην βιομηχανία του πορνό.

Η προηγούμενη ζωή της είναι αδύνατον να εξαφανιστεί: στο διαδίκτυο υπάρχουν τα πάντα για εκείνη, από τις παλιές της ταινίες μέχρι μοχθηρά σχόλια ή απειλές θανάτου.

Διαβάστε επίσης:
Χαμός με το OMGyes.com
ΓΚΑΛΕΡΙ: 21 ετών, πόρνη
Έκο: Πώς να αναγνωρίσετε μια ταινία πορνό
ΓΚΑΛΕΡΙ: Στην άκρη της ζωής
Δεν υπάρχουν καλοί πελάτες
εμφάνιση σχολίων