0
1
σχόλια
195
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
Επιτέλους μια ειλικρινής, εκπαιδευτική ιστοσελίδα σχετικά με τη γυναικεία σεξουαλικότητα
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
21 Σεπτεμβρίου 2018
Η OMGYes είναι μια ιστοσελίδα που σκοπό έχει να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες της (άνδρες και γυναίκες) ώστε να βιώσουν και να προσφέρουν καλύτερους οργασμούς.

Η σελίδα χρησιμοποιεί στοιχεία από έρευνες σεξουαλικής απόλαυσης, που συμπυκνώνουν τη σοφία τουλάχιστον 2.000 γυναικών ηλικίας 18-95. Οι γυναίκες αυτές αποκαλύπτουν τεχνικές που βελτιώνουν την ποιότητα του οργασμού και δεν είναι τα τετριμμένα που ίσως να ξέρουμε αφού πολλά από αυτά ακόμα δεν έχουν καν ονομαστεί (!). Τις τεχνικές αυτές, τις κατηγοριοποιεί σε 12 βασικές μεθόδους τις οποίες μπορούμε να εξερευνήσουμε.

Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο το OMGYes  είναι το εκπαιδευτικό του περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει βίντεο διαφόρων εθελοντών που παρουσιάζουν με πολύ ευθύ τρόπο διαφορετικές μεθόδους για τον εαυτό τους, καθώς και ένα εκπαιδευτικό σενάριο με οθόνη αφής όπου οι χρήστες μπορούν να εξασκήσουν και να βελτιώσουν τη δική τους τεχνική. Όλα αυτά παρουσιάζονται με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Σαν να κάθεται κάποιος και να μιλάει με στενούς φίλους» όπως λέει η συνιδρύτρια του, Lydia Daniller. Και μέσα στην γενικευμένη κουλτούρα του Χόλιγουντ και του πορνό, που θέλει τον γυναικείο οργασμό να υπάρχει κυρίως για να ικανοποιεί το ανδρικό μάτι, όλο αυτό φαντάζει τουλάχιστον αναζωογονητικό.
εμφάνιση σχολίων