0
1
σχόλια
420
λέξεις
210
Για τις επόμενες 2 εβδομάδες, προθέρμανση για το καλοκαίρι με 5 φεστιβάλ
 
DOCTV.GR
17 Μαΐου 2019
ATHENS JAZZ FEST #ΜΕ ΕΛΕΥΘ. ΕΙΣΟΔΟ: 1 φεστιβάλ, 7 ημέρες, 21 μουσικά σχήματα από 19 χώρες. Το φεστιβάλ συμπληρώνει 19 χρόνια και φιλοξενεί τις σημαντικότερες τάσεις της σκηνής από τον παγκόσμιο μουσικό χάρτη. Εκτός από τις συναυλίες μπορείτε να ανακαλύψετε μια σειρά παράλληλων δράσεων που αποτελούνται από workshops, ομιλίες, εκθέσεις και το The Meet Market. 27 Μαίου – 2 Ιουνίου, Τεχνόπολις, Γκάζι. To Doctv.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.
Διαβάστε επίσης: 19o Jazz Fest στην Τεχνόπολη

ADD FESTIVAL 2019: Το παλιό αεροδρόμιο μετατρέπεται σε ηλεκτρονική wonderland κι εμείς χορεύουμε από το σούρουπο μέχρι την αυγή. To ADD 2019 είναι μια συνδιοργάνωση της Στέγης και του six D.O.G.S.. Η σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική θα ακουστεί μέσα από DJ και live sets 20 διεθνών καλλιτεχνών: από τους Deep Dish και τη (Miss) Kittin, στη Nastia, κι από τους Ben Klock, DVS1 και Detmann, στους Kiasmos και Forest Swords. 25 Μαΐου, Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού.
Διαβάστε επίσης: Επιβίβαση στο ADD Festival 2019

ERΟTIC ART FEST: Το φεστιβάλ του ερωτισμού επιστρέφει για 4 ημέρες, στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Φάληρο. Τέχνη, σεξουαλική ενημέρωση, εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις, bazaar, shows και parties, μαζί με καλεσμένους από όλη την υφήλιο, μας περιμένουν. Το φετινό kinky φεστιβάλ φέρνει και μια νέα ενότητα προβολών cult ταινιών, που μας ξεναγούν στην ιστορία του ερωτικού κινηματογράφου. 17 – 20 Μαΐου, κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, Φάληρο.

PLATFORMS PROJECT #ΜΕ ΕΛΕΥΘ. ΕΙΣΟΔΟ: Πώς θα σας φαινόταν εάν βλέπατε ένα έργο και την άλλη μέρα στη θέση του υπήρχε ένα άλλο αφού θα είχε το πρώτο καταστραφεί; Τι έργα να περιμένει κάποιος από μία ομάδα που ονομάζεται «Μουσείο της Λήθης»; Πώς συνδέονται οι επενδύσεις και οι συναλλαγές με την τέχνη; 800 διεθνείς καλλιτέχνες και 116 εθελοντές μας υποδέχονται στην 7η εικαστική έκθεση Platforms Project, που ενώνει το κοινό με ανεξάρτητες εικαστικές πλατφόρμες από όλο τον κόσμο, σε μία προσπάθεια χαρτογράφησης εικαστικών και θεωρητικών ερωτημάτων που τίθενται διεθνώς. Στη φετινή τετραήμερη διοργάνωση συμμετέχουν 60 πλατφόρμες από 17 χώρες. 16-19 Μαΐου, Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Πειραιώς, Αθήνα.

FAST FORWARD FESTIVAL 6: Το φεστιβάλ που έχει στον πυρήνα της ύπαρξής του την Αθήνα επιστρέφει, αυτή τη φορά εξερευνώντας την έννοια των «κοινών» από πολλές οπτικές γωνίες. Πώς ζούμε μαζί, αν και προερχόμαστε από διαφορετικά κοινωνικά και πολιτιστικά υπόβαθρα; Πώς μπορούμε να συνυπάρξουμε και να συνδιαλλαγούμε; Το ανακαλύπτουμε μέσα από πολυμορφικές και υβριδικές παραστάσεις, εγκαταστάσεις και περφόρμανς, όλες σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στην πόλη. Έως 19 Μαΐου, στη Στέγη και σε άλλες τοποθεσίες της πόλης.
Διαβάστε επίσης: FFFestival 6: Το Φεστιβάλ μιας άλλης Αθήνας
εμφάνιση σχολίων