0
3
σχόλια
196
λέξεις
210
Μια ανάσα από την καρδιά της πόλης, υπάρχει ένα μέρος για όλες τις ώρες, που λατρεύει τον καφέ
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
13 Φεβρουαρίου 2019
Είναι ένα μέρος για συνάντηση που έλειπε από τη γειτονιά. Το LOT51 άνοιξε στο πιο κεντρικό σημείο των Ιλισίων, (ναι, Μιχαλακοπούλου, απέναντι από το ΔΟΛ) και λειτουργεί από το πρωί ως το βράδυ. Εδώ, πίσω από το μετρό Μεγαρο Μουσικής μπορείς να δώσεις τα ραντεβού σου εκτός δακτυλίου, να πιείς καφέ μια ηλιόλουστη μέρα μπροστά στο παρκάκι, ή να δουλέψεις με το λάπτοπ.

Το LOT51 προσφέρει, brunch, σνακ, κοκτέιλ και μουσική μέχρι αργά το βράδυ αλλά φετιχίζεται με τον καφέ -αέναη αναζήτηση για τις καλύτερες γεύσεις σε όλο τον κόσμο. Εδώ βρίσκουμε χαρμάνια από Βραζιλία, Ινδία, Αιθιοπία, Κένυα, αρωματισμένα ακόμα και με λουλούδια. Σε ειδικά διαμορφωμένη γωνιά, μπορούμε να μάθουμε όλα τα μυστικά για το πώς να φτιάχνουμε μόνοι μας τον καλύτερο καφέ -ή να βρούμε διάφορες γεύσεις συσκευασμένου καφέ για το σπίτι.


Το LOT51 είναι αυστηρά «άκαπνο» όλες τις ώρες, λειτουργεί σε δύο φωτεινά επίπεδα αλλά όταν ο καιρός είναι καλός, εχει τραπεζάκια έξω. Τα βράδια μπορείς να ακούσεις μερικές φορές γνωστούς και γνώστες djs στα ηχεία -ναι, θα θέλαμε πιο συχνά


Info: LOT51, Παπαδιαμαντοπούλου 24Β & Μιχαλακοπούλου (Πλατεία Βραζιλίας), Ιλίσια.
εμφάνιση σχολίων