0
4
σχόλια
200
λέξεις
210
Πλήρες μενού και σε delivery από το εναλλακτικό μενού στην καρδιά της πόλης
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
14 Σεπτεμβρίου 2018
Το Bread and Roses είναι το κρυμμένο μυστικό στην καρδιά της Αθήνας, που συνδυάζει το ποιοτικό, οικονομικό φαγάκι, με τη διασκέδαση και τον πολιτισμό. Το ανακαλύπτει κανείς αν αποφασίσει να ακολουθήσει τα ψάρια του σιέλ ψηφιδωτού που βρίσκεται στην είσοδο - το οποίο  χρονολογείται από την κατασκευή του κτιρίου τη δεκαετία του ’50.

Προσφέρει πλήρες delivery αλλά έχει και τραπεζάκια, και μας δίνει τη δυνατότητα καθημερινά να συνθέσουμε το δικό μας μενού, με κυρίως πιάτο, συνοδευτικό και σαλάτα στα 6.80 ευρώ. Ανάμεσα στις επιλογές του μήνα: λαβράκι με θυμάρι και πορτοκάλι, ριζότο καπνιστής μελιτζάνας, burger μοσχαρίσιο με καραμελωμένα κρεμμύδια, φαλάφελ με ταχίνι, ταμπουλέ, ζυμαρόπιτα με κατίκι και λιαστή ντομάτα. Το μενού ανανεώνεται σε μηνιαία βάση και μας περιμένει γραμμένο στον μαυροπίνακα του καταστήματος.

Το Bread and Roses έχει και μια μικρή ταράτσα με θέα το αστικό τοπίο. Εκεί, όταν έχει καλό καιρό μπορούμε να πιούμε κοκτέιλ και να δοκιμάσουμε μπίρες από ελληνικές ζυθοποιϊες, συχνά-πυκνά υπό τους ήχους μελωδιών καλλιτεχνών που παίζουν εκεί live, ενώ όλο το χρόνο, στον ημιόροφο, μας υποδέχονται και διάφορες φωτογραφικές εκθέσεις.


 
Info: Bread and Roses, Πανεπιστημίου 64 & Πατησίων, εντός στοάς, Ομόνοια, 12:30 - 22:00, Κυριακή κλειστά. 
εμφάνιση σχολίων