0
1
σχόλια
326
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
Bud and Breakfast. Η διαδικτυακή πλατφόρμα για ενοικίαση σπιτιών στα οποία η χρήση κάνναβης είναι επιτρεπτή πραγματικότητα
 
DOCTV.GR
7 Σεπτεμβρίου 2018
Καθώς η μια μετά την άλλη οι αμερικανικές Πολιτείες νομιμοποιούν την ευφορική χρήση της κάνναβης η ανάγκη για εύρεση μιας περιστασιακής – τουριστικής κατοικίας στην οποία η κατανάλωσή της επιτρέπεται, αυξάνεται. Και δεν είναι μόνο βέβαια η Αμερική, ο Καναδάς νομιμοποιεί το φυτό τον ερχόμενο μήνα, ενώ και ανά τον πλανήτη αυξάνονται διαρκώς οι χώρες που αλλάζουν τους νόμους τους «προς το ευνοϊκότερο».Έτσι, η ιδέα μιας διαδικτυακής πλατφόρμας η οποία ειδικεύεται στην ενοικίαση σπιτιών στα οποία η χρήση κάνναβης δεν ενοχλεί τους ιδιοκτήτες, είναι πραγματικότητα. Bud and Breakfast το όνομα αυτής και η επιτυχία της είναι ήδη μεγάλη.«Πολλοί άνθρωποι έρχονται στο Κολοράντο, πηγαίνουν σε ένα φαρμακείο, αγοράζουν το βότανο και στη συνέχεια βγαίνουν στο δρόμο και καπνίζουν» δηλώνει στον Guardian ο Sean Roby, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του budandbreakfast.com. «Η κατανάλωση κάνναβης στους δρόμους όμως δεν είναι νόμιμη, οπότε ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στα σπίτια μας», συμπληρώνει.Η πλατφόρμα ξεκίνησε την 1η Απριλίου και δείχνει σαν το Airbnb… με μια πιο πράσινη αισθητική. Οι ταξιδιώτες αναζητούν σε αυτήν καταλύματα φιλικά προς το φυτό, εισάγοντας στο «ψαχτήρι της» τον προορισμό και τις ημερομηνίες διακοπών τους. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών που βρίσκονται σε χώρες όπου η ευφορική και ιατρικής χρήση της κάνναβης είναι νόμιμη καταχωρούν στην πλατφόρμα τα προσφερόμενα καταλύματα… και η ζωή συνεχίζεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.Ανάμεσα στις προσφερόμενες κατοικίες βρίσκονται ένα ρετιρέ στο Boulder του Κολοράντο, ένα καταφύγιο στην Αλάσκα και μια σουίτα στο Μοντεβιδέο.

Διατίθενται σήμανση και πληροφορίες για το που επιτρέπεται το κάπνισμα – εσωτερικά, εξωτερικά ή απλά στο σαλόνι, για παράδειγμα . Οι ιδιοκτήτες σπιτιών μάλιστα, συχνά προσφέρουν όχι μόνο τα ακίνητά τους, αλλά και τις γνώσεις τους για το που οι φιλοξενούμενοί τους θα βρουν τα καλύτερα σημεία πώλησης του φυτού στην πόλη, ενώ αρκετές φορές υπάρχει και η ένδειξη all inclusive για τις οικίες στις οποίες θα βρείτε την κάνναβη να σας αναμένει στο τραπεζάκι του σαλονιού δίπλα στον ατμιστή.
εμφάνιση σχολίων