0
5
σχόλια
229
λέξεις
210
Ένα ροζ εξωτικό πτηνό μας υποδέχεται στο Παγκράτι
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
21 Μαρτίου 2018
Ταξιδιάρικη διάθεση, μεσογειακές γεύσεις, νόστιμο brunch και cocktails, μας περιμένουν στο Παγκράτι με οικοδεσπότη ένα ροζ φλαμίνγκο.

Το Flamingo μας καλωσορίζει με τροπικά στοιχεία, φυτά και μεγάλες φωτεινές τζαμαρίες που κάνουν (και φέρνουν) το μέσα-έξω, αλλά και με καφέ-φαγητό και ποτό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το ροζ εξωτικό πτηνό του Παγκρατίου σερβίρει από νωρίς το πρωί fairtrade στιγμαίο καφέ, σοκολάτα valrhona, ασυνήθιστες ποικιλίες από τσάι και αναψυκτικά, ενώ καθημερινά, μαζί με τον καφέ μας, μπορούμε να απολαύσουμε και ελαφρύ brunch με διάφορα πιάτα και σάντουιτς. Τα γλυκά του (cheesecake βύσσινο, banoffee και  chocolate peanut butter lava cake με salty caramel) μας περιμένουν όλη την ημέρα, το brunch κάθε σαββατοκύριακο 11:00-17:00, ενώ ο σεφ Γιάννης Πολυζωίδης έχει δημιουργήσει ζεστά και κρύα πιάτα με μεσογειακή βάση -αλλά πάντα με ένα twist- που σερβίρονται από τις 14:00 μέχρι τις 23:00. Το Flamingo διαθέτει και μια κοινωνική πλευρά, αφού μας δίνει την επιλογή να αγοράσουμε προϊόντα του δίκαιου εμπορίου για το σπίτι μας.


Το Flamingo δεν θα τιμούσε τα φτερά του αν δεν είχε και τα δικά του ποτά με ονόματα από μέρη του πλανήτη που αποδημεί (για να κάνουμε και λίγη γεωγραφία) όπως το Maldives Splashes και το La Digue. Έτσι, εκτός από τα κλασικά μας περιμένουν και 10 signature cocktails από τον Μάριο Ηλιόπουλο και τον Δημήτρη Ρούσσο.Info: Flamingo, Eυφράνορος 22 & Κρησίλα, Παγκράτι, Αθήνα
εμφάνιση σχολίων