0
1
σχόλια
178
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
[ΚΑΛΑ ΝΕΑ] Ανάμεσα σε εκλεκτούς προορισμούς όλης της γης, ξεχωρίζει και ένα ελληνικό νησί – το οποίο όμως δεν είναι από τα συνηθισμένα
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
16 Ιανουαρίου 2018

«52 φανταστικούς προορισμούς για διακοπές», έναν για κάθε εβδομάδα του 2018 σε κάθε μήκος και πλάτος της γης, προτείνει η Telegraph, ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί που όμως δεν είναι από τα αυτά που βλέπουμε στους περισσότερους οδηγούς (όχι άλλη Σαντορίνη!).

Έτσι, ανάμεσα στους καλοκαιρινούς προορισμούς βρίσκεται η Κίμωλος. Το νησί των Κυκλάδων προτείνεται ως αποκλειστικό προορισμός, είτε σε συνδυασμό με στάσεις σε Μήλο, Φολέγανδρο και Σίφνο. Η Telegraph προτείνει στους αναγνώστες της να την επισκεφθούν στα τέλη του καλοκαιριού, και συγκεκριμένα την εβδομάδα από 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου. Η Κίμωλος φαίνεται πως γίνεται όλο και πιο περιζήτητη καθώς το TIMΕ την προτείνει επίσης φέτος ως τουριστικό προορισμό για χαλάρωση και ηρεμία. «Οι Κυκλάδες δεν χρειάζονται συστάσεις ως θερινές οάσεις, αλλά αν θέλετε να αποφύγετε την προφανή (και συχνά πολυσύχναστη) περιοχή της Σαντορίνης, το μικρό νησάκι της Κιμώλου μπορεί να προσφέρει μια πιο ήσυχη θέα στο Αιγαίο»  γράφει η Telegraph κι εμείς ονειρευόμαστε καλοκαίρι.

 

εμφάνιση σχολίων