0
17
σχόλια
222
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ

Η καθημερινότητα μιας εκδιδόμενης μητέρας τριών παιδιών στη Δανία

ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
6 Νοεμβρίου 2014
Πατήστε στις φωτό για να τις δείτε σε μεγάλη διάσταση 

H Bonnie είναι μια αυτοαπασχολούμενη εκδιδόμενη γυναίκα που εργάζεται νόμιμα σε ένα μικρό σπίτι στην ανατολική Δανία. Άρχισε να ασκεί το επάγγελμα της ιερόδουλης στην ηλικία των 18 ετών, διότι είχε μεγάλη ανάγκη από χρήματα. Είναι μητέρα της 16χρονης Michella, του 15χρονου Oliver και του 6χρονου Noa. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της ξέρουν τα πάντα για τη δουλειά της και μόνο ο μικρός πιστεύει ότι εκείνη είναι καθαρίστρια. Πολλές φορές, η Michella και ο Oliver έχουν πέσει θύματα bullying εξαιτίας της εργασίας της μητέρας τους.

Η φωτο-δημοσιογράφος Marie Hald δεν ήθελε να δουλέψει με μια γυναίκα που αντανακλά τη στερεοτυπική εικόνα μιας ιερόδουλης. 
Ήθελε να βρει μια γυναίκα με οικογένεια και να αποδώσει στις φωτογραφίες της τη ζωή της και την υπόστασή της ως ανθρώπου, όχι ως ιερόδουλης. Και έτσι γνώρισε την Bonnie.

Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της Bonnie είναι τα παιδιά της. Ελπίδα της είναι ότι αυτά θα έχουν μια καλύτερη παιδική ηλικία και ζωή από τη δική της. Γι' αυτό όταν ο 14χρονος Oliver έμπλεξε με κακές παρέες, εκείνη τον έστειλε σε οικοτροφείο στην Καραϊβική για ένα χρόνο. Θα άλλαζε δουλειά, αν μια άλλη εργασία τής πρόσφερε τα ίδια χρήματα. Όμως, όπως λέει η ίδια, η πορνεία είναι αυτό που πλέον ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλο επάγγελμα.
 
εμφάνιση σχολίων