1
1
σχόλια
184
λέξεις
ΖΗΝ

Παστίλιες, αλληλεγγύη και άνθρωποι Χωρίς Σύνορα

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
27 Νοεμβρίου 2012
Άλλος τις τρώει κι άλλος γιατρεύεται. Δεν είναι μαγικό ξόρκι, αλλά μια επιδημία αλληλεγγύης από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα που εξαπλώνεται. Η εξίσωση είναι απλή: μια βόλτα στο φαρμακείο, συν ένα κουτί με έξι καραμέλες από θυμάρι και μέλι, ίσον με μία εκστρατεία που βοηθά τους «ξεχασμένους» από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μπορούμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια με την αγορά ενός πακέτου παστίλιες (€1,60). Με την κάθε αγορά, το 1 ευρώ διατίθεται απευθείας σε προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Οπότε αν χρειάζεστε παστίλιες, ξέρετε τι να προτιμήσετε.

Κι επίσης μπορούμε να χαρίσουμε το πρόσωπό μας στην καμπάνια, φωτογραφημένοι αγκαλιά με τις παστίλιες μας. Ανεβάζουμε τη φωτογραφία μας στο διαδίκτυο διαδίδοντας το μήνυμα. Η εφαρμογή θα είναι έτοιμη σύντομα και μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Στη διαφημιστική εκστρατεία έχουν πάρει μέρος μέχρι στιγμής εκπρόσωποι των γραμμάτων, της τέχνης και του αθλητισμού (όπως οι Άγγελος Αντωνόπουλος, Ευγένιος Τριβιζάς, Γιώργος Σαμαράς, Γιάννης Στάνκογλου, Κωστής Μαραβέγιας, Μαριέττα Φαφούτη, Γωγώ Μπρέμπου, Μυρτώ Αλικάκη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης μέσω βίντεο).
Social info: Για το twitter χρησιμοποιήστε το hashtag #pastilies.

εμφάνιση σχολίων