11
1
σχόλια
348
λέξεις
SPECIALS

500 βίντεο, ντοκιμαντέρ, videoclip, διαφημιστικά για social χρήση

DOC TV Specials
10 Φεβρουαρίου 2016

WE DOC: Μέσα σε 5 χρόνια η ομάδα παραγωγής μας έχει δημιουργήσει περισσότερα από 500 βίντεο, διαφημιστικά, παρουσιάσεις, μίνι ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, video-art και videoclip, με περισσότερες από 500.000 αναπαραγωγές στο διαδίκτυο.

ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΝΑΛΙΑ έχουν συμπεριληφθεί οι καλύψεις μας: Είμαστε τοπικοί παραγωγοί για το πρότζεκτ One day on Earth που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και της Ουνέσκο ενώ έχουμε συνεργαστεί στο Social Good Summit των Ηνωμένων Εθνών και του Mashable

ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ να κινηματογραφήσουμε ιπτάμενους extreme αθλητές, να βάλουμε ορχήστρες σε τραμ, να μπερδευτούμε στα πυρά διαδηλώσεων, να καταγράψουμε εικόνες και ιστορία της Ελλάδας, να μοντάρουμε ολοήμερα φεστιβάλ, να αποτυπώσουμε μερικούς από τους κορυφαίους σύγχρονους καλλιτέχνες και να συνεργαστούμε με ανθρώπους που πάνω απ΄όλα μας εμπνέουν.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΣΟΝ ΤΡΕΙΣ: Η ομάδα των βίντεο συνεργάζεται με την ομάδα των Social Media αλλά και τη δημοσιογραφική ομάδα του doctv.gr προκειμένου να έχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με υψηλή ποιότητα και διεισδυτικότητα στα social media αλλά και τα ψηφιακά μέσα. Η σύνταξή μας στοχεύει στη σαφήνεια του μηνύματος και είναι εκπαιδευμένη σε απαιτητικές αποστολές ενώ η ομάδα των Social Media έχει βραβευτεί με Χρυσό βραβείο στα Social Media Awards, στην κατηγορία User Generated Content. Ο σκοπός μας είναι να αναλύσουμε, να αναπτύξουμε και να εκτελέσουμε το κάθε έργο με σημασία στη λεπτομέρεια και την αρτιότητα.

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ: Χρησιμοποιούμε υψηλή τεχνολογία ήχου και εικόνας, με πλήθος ειδικών διαφορετικών εφαρμογών σχετικά με τον φωτισμό, την υποστήριξη και τους τρόπους κινηματογράφησης. Οι λήψεις μας γίνονται πολυκάμερες με δικά μας μέσα φωτισμού (kinoflo daylight φθορίου και led), με Zeiss Prime φακούς της παραγωγής μας, δύο steadicam, ενώ το μοντάζ κάθε παραγωγής περιλαμβάνει étalonnage.


Στη σκιά της Ακρόπολης, One Day On Earth Project15 Χρόνια Korres


 Γκραφίτι, η Τέχνη του Δρόμου


Ένα ντοκιμαντέρ για την Πλατεία Θεάτρου


Η Καμεράτα στο τραμ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας


Μιχάλης Δέλτα

 
Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης


Rethink Athens


They came in peace


Άσκηση Επίδαυρος, Σύσσημον, Επίδαυρος


SkinjackinDOC TV Specials: Παραγωγή εικόνας και ήχου, επιμέλεια και σύνταξη σελίδων στα κοινωνικά μέσα, δημιουργική παραγωγή περιεχομένου. Επικοινωνία: specials @ doctv.gr. Περισσότερα βίντεο στην κατηγορία TV του doctv.gr. Το DOC TV Specials στο Facebook.

εμφάνιση σχολίων