0
1
σχόλια
228
λέξεις
HOME
Ελάτε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε τα project σας μαζί
 
1 Σεπτεμβρίου 2017
Το καινούργιο μας site είναι έτοιμο, με όλες τις πληροφορίες για την ομάδα μας και ένα εκτενές portfolio με τις δουλειές μας. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το επόμενό σας project. Το site μας βρίσκεται εκεί:


SPECIALS.DOCTV.GR
 

Το DOC TV Specials είναι η δημιουργική μας ομάδα με εξειδίκευση στην παραγωγή εικόνας-ήχου και στην επιμέλεια κοινωνικών σελίδων

SOCIAL MEDIA: Η ομάδα του DOC TV Specials σχεδιάζει και επιμελείται σελίδες στα Social Media για διεθνείς Οργανισμούς και Ιδρύματα, για Eμπορικές Εταιρείες, για Τουριστικές Επιχειρήσεις και Ξενοδοχεία, για online και επίγεια Καταστήματα, για Δημιουργούς και Καλλιτέχνες. Για τη σελίδα της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών έχουμε βραβευθεί με χρυσό βραβείο Social Media Award.

WEBSITES & E-SHOPS: Δημιουργούμε μικρά και μεγάλα επαγγελματικά site, για παρουσίαση, e-commerce ή αρθρογραφία, με καινούργια αντίληψη, βασισμένη στην εμπειρία του χρήστη, και με νέες τεχνολογίες για αρμονική συνύπαρξη με τα κοινωνικά μέσα και τις μηχανές αναζήτησης.Τα site της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών, του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin εστιατορίου Σπονδή, της διεθνούς σχεδιάστριας Maria Mastori είναι ανάμεσα στα project στα οποία έχουμε συμμετέχει

CREATIVE PRODUCTION: Μέσα σε 7 χρόνια η ομάδα παραγωγής μας έχει δημιουργήσει περισσότερα από 500 βίντεο, διαφημιστικά, παρουσιάσεις, μίνι ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, video-art και videoclip, με περισσότερες από 500.000 αναπαραγωγές στο διαδίκτυο. Με όλες τις νέες τεχνολογίες, 360 βίντεο και φωτογραφία, 4Κ, drones & υποβρύχιες κάμερες, και με προσιτές τιμές.


 
εμφάνιση σχολίων