0
1
σχόλια
216
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

«Εισαγγελέας έδωσε εντολή», λένε καταγγελίες. Παράλληλα ο δάσκαλος των φυλακών ζητά να συνοδεύει τον Ρωμανό στο παν/μιο

ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
8 Δεκεμβρίου 2014
«Εισαγγελέας έδωσε εντολή στους ψυχιάτρους του Ρωμανού να του χορηγήσουν ισχυρά ψυχοτρόπα αλλά εκείνοι αρνήθηκαν». Οι Δημήτρης Πολίτης και Ανδρέας Μπουρζούκος υποστηρίζουν σε επιστολή τους ότι σύμφωνα με διασταυρωμένη πληροφορία, «κάποιος εισαγγελέας» έδωσε εντολή στους ψυχιάτρους που παρακολουθούν τον Νίκο Ρωμανό να του χορηγήσουν ισχυρά ψυχοτρόπα, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν σε υποχρεωτική σίτιση.

«Γράφουμε για να καταδείξουμε, για άλλη μία φορά, το πόσο αδίστακτοι είναι κράτος και κυβέρνηση. Γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουμε τι έχουμε πραγματικά απέναντί μας και πώς μπορούμε να αντισταθούμε» λένε, υπενθυμίζοντας περιπτώσεις όπου χορηγήθηκαν τέτοια φάρμακα. «Προς τιμήν τους οι γιατροί του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς αρνήθηκαν να υπακούσουν στην προφορική εντολή του εισαγγελέα, όμως σίγουρα αυτή η υπόθεση δεν αφορά μόνο τους ίδιους».

Παράλληλα, ο δάσκαλος του Νίκου Ρωμανού και διευθυντής του Σχολείου των Φυλακών Αυλώνα, Πέτρος Δαμιανός, ζητά με δική του επιστολή να τον συνοδεύει ο ίδιος στα πανεπιστημιακά του μαθήματα, υποσχόμενος την επιστροφή του στην κοινωνία. «Ας επιτρέψουμε την εμπιστοσύνη του δάσκαλου προς τον μαθητή του και την εμπιστοσύνη του μαθητή προς τον δάσκαλό του να εγγυηθούν την επιστροφή του Νίκου Ρωμανού στη Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού. Είναι μια λύση χωρίς νικητές και ηττημένους. Είναι μια λύση από την οποία όλοι μας έχουμε να μάθουμε πολλά».

εμφάνιση σχολίων