0
5
σχόλια
177
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Φωτογραφίες δίνονται αλλά και ζητούνται από την κίνηση που έχει σκοπό να τιμωρήσει τις αξιόποινες πράξεις της Χ.Α. Διαδώστε

ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
11 Ιουνίου 2014
Φωτογραφίες-ενοχοποιητικά στοιχεία που να αποτυπώνουν τη φυσική παρουσία και τη συμμετοχή μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε αξιόποινες πράξεις, πογκρόμ και πολυσυζητημένες υποθέσεις. Αυτό ζητάει η κίνηση που έχει όνομα #JailGoldenDawn.

Ταυτόχρονα δίνει στη δημοσιότητα και νέες φωτογραφίες από πολυσυζητημένες υποθέσεις (όπως για παράδειγμα το γνωστό πογκρόμ του 2011). «Στην αρχή της Αθηνάς στην Ομόνοια, μέλη της Χρυσής Αυγής ταυτοποιούνται καθώς πλήθος νεαρών αντρών ξυλοφορτώνουν Αφρικανό μετανάστη. Οι πογκρομιστές, που εμφανίζονται στη γνωστή φωτογραφία του Έθνους, είναι όλοι στην πρώτη γραμμή του μπλοκ της Χρυσής Αυγής. Στις νέες φωτογραφίες από το πογκρόμ της 12/05/2011, δείχνουν παρόντα στελέχη όπως οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μπούκουρας και Ηλιόπουλος. Όλες οι νέες φωτογραφίες που δημοσιοποιούμε είναι από το EpocaLibera.com».


«Κάνουμε έκκληση σε φωτογράφους, δημοσιογράφους και στον καθένα και την καθεμία που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του πογκρόμ, να βοηθήσουν δημοσιοποιώντας το σχετικό αποδεικτικό υλικό και κάθε άλλη μαρτυρία. Η ηλεκτρονική διεύθυνση της πρωτοβουλίας μας είναι: [email protected]. JailGoldenDawn.


Διαβάστε επίσης:
PLAYER: Φασισμός ΑΕ
VIDEO: ‘Ολα τα ανεκδιήγητα της Χρυσής Αυγής


εμφάνιση σχολίων