0
1
σχόλια
176
λέξεις

Το βρήκαμε στον τοίχο της Murple Jane

iDOC
28 Νοεμβρίου 2013
Το 2008, 4 μέρες μετά τη μετακόμισή μου στα Εξάρχεια, πέφτει νεκρός στη Μεσολογγίου & Τζαβέλα, από πυροβολισμούς, ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Το 2009, μεσημέρι, την ώρα που παρακολουθώ μάθημα στο Πολυτεχνείο, πέφτει νεκρός -μέρα μεσημέρι- στην Τοσίτσα & Τσαμαδού, από πυροβολισμούς, ο Βασίλης Καματάρης.

Το 2009 (Ιανουάριος), ξημερώματα, τραυματίζεται στη Ζαΐμη & Κουντουριώτου, από πυροβολισμούς, άνδρας των ΜΑΤ.

Το 2012 (Αύγουστος), 4 βήματα δίπλα από το σπίτι μου, αστυνομικοί στην οδό Στουρνάρη πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό, δεχόμενοι επίθεση από 20 άτομα.

Το 2012 (Δεκέμβριος) ξημερώματα, νεαρός βγαίνει από μπαρ και πυροβολεί 6-7 φορές στον αέρα.

Το 2013 (Φεβρουάριος), απόγευμα, τραυματίζεται στη Ζωοδόχου Πηγής & Βαλτετσίου από πυροβολισμούς νεαρός αλβανικής καταγωγής (6-7 λεπτά αφού έχω βγει από το φαρμακείο της διασταύρωσης, με το σκύλο).

Το 2013 (Μάρτιος), αδέσποτη σφαίρα, μετά από σειρά πυροβολισμών, σφηνώνεται σε αυτοκίνητο γυναίκας που έχει μόλις σταθμεύσει Μεταξά & Μεσολογγίου.

Το 2013 (Νοέμβριος), απόγευμα, πέφτει νεκρός στην Κωλέττη & Θεμιστοκλέους, από πυροβολισμούς (και μαχαιριές), νεαρός αλβανικής καταγωγής (την ώρα που ο ΜΤΤ ετοιμαζόταν να βολτάρει λίγο παραδίπλα με τον σκύλο)

to be continued…

εμφάνιση σχολίων