0
1
σχόλια
202
λέξεις
ΖΗΝ

Πού είμαστε τώρα, αλλά και πού μπορεί να οδηγηθούμε καλλιτεχνικά και πολιτιστικά εν μέσω κρίσης; Στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός

DOC TV
1 Φεβρουαρίου 2013
Μπορεί να βγει κάτι καλό σε καλλιτεχνικό και πολιτιστικό επίπεδο εν μέσω κρίσης και τι καινούργιο μπορεί να προκύψει μέσα από το παλιό; Το αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός γιορτάζει τους 14 μήνες ενεργοποίησής του με το πολιτιστικό δεκαήμερο Πού είμαστε τώρα: Σεμινάρια, διαλέξεις, εργαστήρια, συζητήσεις, παραστάσεις θεάτρου και χορού, ακόμα και πάρτι, όλα με δωρεάν είσοδο, και κεντρική ιδέα το εδώ και τώρα των πολιτιστικών πραγμάτων στην πόλη, αλλά και το πιθανό τους αύριο. Σκοπός της δράσης είναι να βρεθούν τρόποι να διοχετευτούν οι διάφορες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές ανησυχίες εποικοδομητικά, μέσω της καλλιτεχνικής συσπείρωσης.

Για την ιστορία, το Εμπρός υπήρξε ένα από τα πιο παλιά θέατρα της Αθήνας και παρέμενε κλειστό και ανενεργό για χρόνια. Η κατάληψή του από την Κίνηση Μαβίλη το Νοέμβριο του 2011 του έδωσε το φιλί της ζωής και έκτοτε φιλοξενεί τακτικά καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα. Το δεκαήμερο Πού είμαστε τώρα είναι πρωτοβουλία της Κολεκτίβα Ομόνοια. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του δεκαημέρου εδώ.


Info: Πολιτιστικό δεκαήμερο «Πού είμαστε τώρα;», Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου - Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Θέατρο Εμπρός, Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή, είσοδος ελεύθερη.


Διαβάστε επίσης: Το Τάβλι στο αυτο - διαχειριζόμενο Εμπρός

εμφάνιση σχολίων