0
1
σχόλια
239
λέξεις
210
Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις σε όλη την πόλη, με δωρεάν είσοδο
 
DOCTV.GR
9 Μαΐου 2024
To φεστιβάλ This is Athens του δήμου Αθηναίων επιστρέφει για τρίτη χρονιά και κάνει κατάληψη τον Μάιο σε όλη την Αθήνα -σε κεντρικά σημεία, σε λόφους, πάρκα, πλατεοες, μουσεία, σε τοπόσημα αλλά και σε πολύτιμες, ξεχασμένες γωνιές της πόλης. Από τον Λυκαβηττό μέχρι την Αρχαία Αγορά και από την Κουμουνδούρου έως τα Τουρκοβούνια.

Μπορείτε να ανακαλύψετε εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες: από γαστρονομία και σινεμά έως ξεναγήσεις και εργαστήρια, από φεστιβάλ και διεθνέις συναυλίες έως techno πάρτι.

Από το τεράστιο αλλά επιλεκτικό πρόγραμμα ξεχωρίζουμε μερικές συναυλίες: Ο διάσημος πιανίστας Lubomyr Melnyk παίζει live στη Ρωμαϊκή Αγορά, το γκρουπ Εβρίτικη Ζυγιά που ενώνει θαυμάσια την ακριτική μουσική με το σήμερα, παίζει στα σκαλιά του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, οι ελληνίδες Chórεs τραγουδούν στη Στοά του Αττάλου, οι Γάλλοι Bon Entendeur εμφανίζονται στο Πάρκο Ελευθερίας και οι Dalena παίζουν στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου. Προσθέστε φυσικά και το φεστιβάλ Athens Jazz, ένα από τα πιο αγαπημένα φεστιβάλ των Αθηναίων.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι δωρεάν, με εξαίρεση ορισμένες συναυλίες που απαιτούν προεγγραφή ή πρόσκληση.

Όλες οι πληροφορίες για κάθε εκδήλωση του φεστιβάλ βρίσκονται στο site του This is Athens Festival που είναι αδελφάκι του Επίσημου οδηγού επισκεπτών του δήμου Αθήνας.


Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Fb για να βλέπετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν


Διαβάστε επίσης:
Full Circle presents &ME στην Ερμού, με ελεύθερη είσοδο
8 μεγάλα υπαίθρια party με ελεύθερη είσοδο
23o Athens Jazz στην Τεχνόπολη με ελεύθερη είσοδο
εμφάνιση σχολίων