0
1
σχόλια
249
λέξεις
210
Το τελευταίο Σαββατοκύριακο των αποκριών, με μουσική, φαγητό, πάρτι και ελεύθερη είσοδο
 
DOCTV.GR
15 Μαρτίου 2024
Το Kypseli Beat επιστρέφει στο κέντρο της Κυψέλης για το τελευταίο Σαββατοκύριακο των αποκριών, πριν την αργία της Καθαρής Δευτέρας. Θα υπάρχει όλη την ημέρα μουσική, φαγητό, ποτό, και πάρτι μετά το απόγευμα, με DJ sets που επιμελούνται οι γνωστές ομάδες Needless και Street Outdoors.

Ειδικά την Κυριακή 17 Μαρτίου, το πάρτι θα ξεκινήσει από το μεσημέρι στη 13.00, με το ιδιαίτερο πάρτι Tropical Extravaganza που συνδυάζει εξωτικούς ήχου και γεύσεις ενώ το βραδινό πάρτι θα κρατήσει έως τις 23.30.

Tropical Extravaganza by Más Verbena feat. La Saramuya Pico Sound system: Έρχεται η κουλτούρα της Νοτίου Αμερικής και Αφρικής, σε συνεργασία με τo κινητό party Más Verbena που θα στήσει το La Saramuya, το μοναδικό χειροποίητο Pico Sound System στην Ευρώπη,  φτιαγμένο στην Barranquilla της Κολομβίας. Μουσικές Salsa, Samba, Cumbia, African και Tropical beats θα παιχτούν από τους αναγνωρίσιμους DJs του είδους στη πόλη ενώ παράλληλα θα δοκιμάσουμε αυθεντικό Λατινοαμερικάνικο street food από τα La Piñata και Hoppers, καθώς και Αιθιοπικό καφέ και πιάτα από το Peacock. Τέλος, βουτάμε στις συλλογές βινυλίων των Rock & Roll Circus και Eligo Audio Culture.

DJs - Σάββατο 16 Μαρτίου: DiscoInferno, Discojuice, Soulseduction
DJs - Κυριακή 17 Μαρτίου: DJs: Stivako, Adamantios, Palov, DJ MC THEO, Papaioannou

 
Kypseli Beat στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης: 16 - 17 Μαρτίου 2024, είσοδος ελεύθερη


Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Fb για να βλέπετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν


Διαβάστε επίσης:
Teleport: Εικονική πραγματικότητα στη λεωφ. Μεσογείων
ΑΘΗΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ #178: Galaxy

ΑΘΗΝΑ Σ΄ ΑΓΑΠΩ 175: Barro Negro
εμφάνιση σχολίων