0
1
σχόλια
256
λέξεις
210
Η Teleport Arena είναι ένας νέος χώρος για παιχνίδι που προσπερνάει με ταχύτητα την εποχή του «gaming», με multiplayer εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας
 
DOCTV.GR
29 Δεκεμβρίου 2023
Οι μεγαλύτεροι θα νιώσουν την εμπειρία σαν την μαγική κουνελότρυπα στην Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων, οι νεότεροι σαν το απόλυτα σύγχρονο παιχνίδι. Εδώ τα παιχνίδια είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, για παρέες ή για οικογένειες ενώ η μεγάλη διαφορά είναι ότι μιλάμε για multiplayer εμπειρίες που είναι wireless! Φοράς το κράνος σου, φοράς τα γάντια σου και χωρίς βάρη ή εμπόδια, καλώδια ή backpacks, παίζεις με την παρέα σου.

Τι να παίξω; Οι επιλογές είναι πολλές και ανανεώνονται. Για παράδειγμα στο Aliens ταξιδεύεις στα βάθη του γαλαξία, αντιμετωπίζεις κομήτες και εξολοθρεύεις εξωγήινους. Και στο Wizard Academy περπατάς μέσα στο μαγεμένο κάστρο της Ακαδημίας των Μάγων, λύνεις γρίφους με τους φίλους σου, χρησιμοποιείς το μαγικό ραβδί σου σαν «όπλο» και αντιμετωπίζεις μαγικά όντα.

Στο Teleport Arena υπάρχουν διαρκώς εποχικά παιχνίδια που σχεδιάζονται αποκλειστικά από την ομάδα του: στο Save Christmas, τις φετινές γιορτές περπατάς στο χιονισμένο χωριό του Άγιου Βασίλη, παίζεις χιονοπόλεμο, βρίσκεις τον χαμένο Ρούντολφ.

Τα ταξίδια σε άλλους κόσμους σχεδιάζονται και για σχολεία: Στο VR ταξίδι στα μυστήρια της Αιγύπτου, μια σχολική τάξη μπορεί να περιηγηθεί στην Αίγυπτο, να επισκεφθεί τις πυραμίδες, να μπει μέσα και να μάθει περισσότερα για τον μεγάλο, αρχαίο πολιτισμό της Μεσογείου.

Βρείτε τα δικά σας ταξίδια και τις επικές αποστολές στο site Teleport Arena.
 
Teleport Arena, Λεωφ. Μεσογείων 403, Αγία Παρασκευή, Αθήνα

 
Διαβάστε επίσης:
In love again: Το αδελφάκι του Baba au Rum
ΔΩΡΕΑΝ: Φεστιβάλ Φωτιστικών Εγκαταστάσεων στο KΠΙΣΝ
ΑΘΗΝΑ Σ΄ ΑΓΑΠΩ 175: Barro Negro
εμφάνιση σχολίων