0
1
σχόλια
286
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Το σκυλάκι κακοποιήθηκε, βιάστηκε και πέθανε. Τώρα κάποιοι κρύβουν τον δράστη
 
DOCTV.GR
7 Δεκεμβρίου 2023
«Έχω δει κακοποιήσεις, πολυτραυματίες από τροχαία, από δηλητηριάσεις, από δαγκώματα σκύλων, τέτοια κακοποίηση και με ανθρώπινη παρέμβαση δεν έχω ξαναδεί στα 30 χρόνια καριέρας»: Αυτή ήταν η διαπίστωση που έκανε η κτηνίατρος κ. Κλεονίκη Τόλα που εξέτασε τον Όλιβερ, τον σκύλοπου δολοφόνησαν στην Αράχωβα. Η σοκαριστική κακοποίηση του Όλιβερ έχει αποτέλεσμα το θάνατο του ζώου. «Όλο το βράδυ με κοιτούσε στα μάτια» ανέφερε η κτηνίατρος στο in.gr

«Προσπαθούσαμε επί μία ώρα να ηρεμίσουμε τον σκύλο και δεν μπορούσαμε. Μου λέει η κτηνίατρος «έχει πάθει τόσο στρες, είναι τόσο σοκαρισμένο το σκυλάκι σου που δεν το πιάνει το ηρεμιστικό”», υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, ο κ. Μιχάλης. Ο κ. Μιχάλης μίλησε στο Mega πως το 8χρονο πανέμορφο χάσκι ήταν κάτι παραπάνω από ένα κατοικίδιο, ήταν η παρέα του. Ο Όλιβερ ήταν δοτικός, χαδιάρης και τον λάτρευε όλη η Αράχωβα λέει. «Ήταν άνθρωπος και τον ήξερε όλο το χωριό. Όλο το χωριό κλαίει. Όλα τα παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και Δημοτικού τον ξέρανε τον Όλιβερ. Όχι μόνο τα παιδάκια, τον ήξερε όλη η Αράχωβα».

Για την υπόθεση παρενέβη εισαγγελέας του Αρείου Πάγου: «Αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ανάμεσα στους κατοίκους της Αράχωβας. Δεν ξέρουμε αν είναι ντόπιος, αλλά σίγουρα το βράδυ της Κυριακής ήταν εκεί», δήλωσε η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων. Η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με τον δράστη που βίασε και σκότωσε τον Όλιβερ να απειλείται με κάθειρξη έως 10 χρόνια και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, μίλησε στο Live News: «Υπήρχαν κάμερες, αλλά το υλικό δεν δόθηκε. Σήμερα ξηλώθηκαν. Πρέπει να γίνει παρέμβαση εισαγγελέα για τις κάμερες αλλά και για τους κτηνιάτρους της περιφέρειας».

 
εμφάνιση σχολίων