0
1
σχόλια
159
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Βερβεσός κατά Χατζηδάκη για φορολογία. «Δεν ξέρει πού είναι τα δικαστήρια και πώς βγαίνει το μεροκάματο. Παιδί του κομματικού σωλήνα»
 
DOCTV.GR
7 Νοεμβρίου 2023
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης σχετικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες, με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγων Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό να καταφέρεται εναντίον του υπουργού Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Kontra, ο κ. Βερβεσός ανέφερε: «Χτυπάει τους φτωχοδιάβολους. Δεν έχει δικηγορήσει μια μέρα στη ζωή του. Δεν ξέρει που είναι τα δικαστήρια, δεν ξέρει πώς βγαίνει το μεροκάματο, τα είχε όλα έτοιμα. Παιδί του κομματικού σωλήνα, έπαιρνε τις κομματικές και τις κυβερνητικές αποζημιώσεις και ζει τόσα χρόνια πλουσιοπάροχα δια μέσου της κομματικής του ένταξης. Και έρχεται τώρα και ονοματίζει συλλήβδην όλους τους δικηγόρους φοροφυγάδες».

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ υποστήριξε επίσης ότι τα μέτρα του Κωστή Χατζηδάκη είναι χειρότερα από τα μέτρα του Γιώργου Κατρούγκαλο, καθώς όπως είπε, τότε οι πιο μικροί δικηγόροι είχαν λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές.

«Τώρα χτυπάνε τους νέους δικηγόρους. Θεωρούν τους πάντες φοροφυγάδες, χτυπάνε τους αμάχους».

Το άρθρο του δημοσιεύθηκε στο tvxs 
εμφάνιση σχολίων