0
1
σχόλια
256
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Τι λένε οι φιλοζωικές, η διαμαρτυρία στην Κέρκυρα και ένα νέο εξοργιστικό video
 
DOCTV.GR
7 Ιουλίου 2023
Οι φιλοζωικές ζητούν παύση εργασιών των αμαξών με άλογα ενώ πανελλαδική φιλοζωική οργάνωση κάνει μηνυτήρια αναφορά κατά του ιδιοκτήτη του αλόγου που πέθανε στη μέση του δρόμου.

Με σύνθημα «να μην γίνει η Κέρκυρα, Σαντορίνη», οι φιλοζωικές στην Κέρκυρα ζητούν δικαίωση για το άλογο πέθανε εν ώρα εργασίας: «Ζητάμε την άμεση απαγόρευση της κυκλοφορίας των αμαξών μεταξύ 11:00 με 19:00. Όχι άλλα νεκρά ζώα στον βωμό του κέρδους».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πανελλαδική φιλοζωική οργάνωση έκανε μηνυτήρια αναφορά για τη μεταχείριση του ζώου, βασιζόμενη στη θερμοκρασία και την ώρα που συνέβη το περιστατικό.

 
Ο ιδιοκτήτης έλαβε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας, το άλογο υπέστη ανακοπή και σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των κτηνιάτρων και τη νεκροψία, δεν υπήρχαν ενδείξεις για κακομεταχείριση του ζώου ή άλλα παθολογικά αίτια. Το αντικρούουν όμως οι φιλοζωικές που αναφέρουν ότι το ζώο υπέφερε από χρόνια πνευμονία, ότι ο ιδιοκτήτης του το γνώριζε αλλά έλεγε ψευδώς πως είχε θεραπευτεί.

Μέσα σε όλο αυτό το αποτρόπαιο σκηνικό βίντεο αποκαλύπτει σήμερα ότι προπηλάκισαν ποδηλάτη δίπλα στο νεκρό άλογο. Ιδιοκτήτης αλόγων μαζί με άλλα άτομα κάνουν νταϊλίκια σε ποδηλάτη  δίπλα στο νεκρό ζώο. Ενώ όμως βρίζουν και άτομο φαίνεται να χτυπά τον ποδηλάτη προκαλώντας αντιδράσεις των περαστικών παρών ήταν και αστυνομικός, ο οποίος απλώς παρακολουθούσε!

Ας απαιτήσουμε να σταματήσει η εργασία ζώων σε άμαξες άμεσα, σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOCTV.GR (@doctv.gr)

εμφάνιση σχολίων