0
1
σχόλια
239
λέξεις
210
Περισσότερες από 200 εκδηλώσεις σε όλη την πόλη, με δωρεάν είσοδο
 
DOCTV.GR
21 Απριλίου 2023
To φεστιβάλ του This is Athens του δήμου Αθηναίων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και κάνει κατάληψη τον Μάιο σε διάφορα μέρη της Αθήνας, από τον Λυκαβηττό μέχρι την Αρχαία Αγορά και από τις πλατείες του κέντρου μέχρι τις γειτονιές.

Οι Cinematic Orchestra (UK) παίζουν live στην πλατεία Κοτζιά (6.05), οι Mammal Hands (UK) ανεβαίνουν στην ταράτσα του Μουσείου της Ακρόπολης (22.05), η Βαρβάκειος αγορά ανοίγει ειδικά για το dance party του Athens City Fest (14.05), οι Chórεs δίνουν συναυλία στο Βυζαντινό μουσείο (24.05) και πολλά άλλα.

Θα βρείτε από ξεναγήσεις μέχρι techno πάρτι. Υπάρχουν εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την περίσταση από το φεστιβάλ και άλλα ετήσια φεστιβάλ, εκδηλώσεις κ.λπ όπως το Athens Street Food ή η Εβδομάδα της Μουσικής, που μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα του Athens City Fest.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι δωρεάν, με εξαίρεση ορισμένες συναυλίες που έχουν εισιτήριο, και ορισμένες με δωρεάν είσοδο που απαιτούν προεγγραφή ή πρόσκληση. 

Τα street parties
05/05 Gyzi Street Party με τον Γιώργο Απέργη
07/05 Needless & Beyond Pres, πλατεία Santarosa, 5.30 23.30.
20/05 Street Outdoors Pres. TBA στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
26/05 To Γιουκατάν στον πεζόδρομο Κοτοπούλη
28/05 Street Outdoors Pres, πάρκινγκ του Λυκαβηττού


Όλες οι πληροφορίες για κάθε εκδήλωση του φεστιβάλ βρίσκονται στο site του Athens City Festival που αποτελεί μια διοργάνωση του This is Athens, του Επίσημου οδηγού επισκεπτών του δήμου Αθήνας. 

 
Διαβάστε επίσης:
4 φεστιβάλ για την άνοιξη (με και χωρίς είσοδο)
Borderline Festival 2023
Documents of Breathing, με ελεύθερη είσοδο
εμφάνιση σχολίων